St Pancras International

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

St Pancras International

Het station St Pancras International vervangt Londen Waterloo International sinds 14 November 2007 als eindpunt van de Eurostar in het hart van Londen. Omdat St Pancras International nu bediend wordt via een nieuwe hogesnelheidslijn, high speed 1, duren de Eurostar treindiensten naar Londen minstens 20 minuten korter. Vanaf St Pancras verrtrekken verschillende treindiensten naar Brussel-Midi, Calais, Lille, Moutiers, Bourg St Maurice, Avignon, Paris Gare du Nord, Disneyland Parijs en Aime La Plagne.

Het oorspronkelijke St Pancras station werd gebouwd door William Henry Barlow en in 1868 geopend. Het heeft een enorm zadeldak en een victoriaans gotische gevel. Het station is volledig gerestaureerd zodat er voldoende plaats is voor de 400-meter lange Eurostartreinen. Het station begint, nu dat het is gemoderniseerd, aan zijn tweede leven als St Pancras International.

  • St Pancras International
  • St Pancras International
  • St Pancras International

St Pancras Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen