Norfolkline

Norfolkline
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

De veerbootmaatschappij Norfolkline verzorgt met haar moderne vloot ferry overtochten tussen Duinkerken (Frankrijk) en Dover (Engeland). De Kanaalovertocht Duinkerken - Dover duurt slechts 2 uur. De passagiersveerdienst Duinkerken - Dover werd in mei 2000 gelanceerd en naast passagiers wordt er ook vracht vervoerd. Norfolk line verzorgt per dag zo'n 22 ferry overtochten die online tegen gunstige tarieven kunnen worden geboekt.

Overzicht

Check-in informatie

Voertuigen dienen ten minste 60 minuten voor vertrek in de haven aanwezig te zijn zodat er voldoende tijd is om in te checken. Gedurende drukke periodes raden wij u aan om zich al 1 uur en 30 minuten voor vertrek te melden bij de incheckbalie. Houdt u er rekening mee dat de veiligheids- en immigratiecontroles in de haven van Dover vóór het inchecken plaatsvinden. In de haven van Duinkerken geschieden passagierscontroles ná het inchecken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Norfolkline Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Norfolkline

  Aan boord bij Norfolkline Duinkerken - Dover

  De Norfolkline vloot op de Duinkerken - Dover route bestaat uit 3 uiterst moderne, luxueuze ferries. Op deze passagiersveerdienst worden geen voetpassagiers en touringcars geaccepteerd. Norfolkline is uitsluitend gericht op het vervoer van motorvoertuigen (auto's, caravans, trailers, kampeerwagens en motoren). Aan boord van de nieuwe, moderne ferries kunt u gebruik maken van onder meer de volgende faciliteiten: een playstation lounge, satelliet TV, restaurants, barretjes en winkels.

  Winkelen

  De veerbootmaatschappij Norfolkline biedt op al haar ferry overtochten tussen Duinkerken en Dover uitgebreide winkelfaciliteiten. U heeft een ruime keus uit verschillende heerlijke soorten wijn, bier, tabak, parfums en andere cadeau artikelen.

  Restaurants en Bars

  Geniet tijdens uw reis van heerlijke hapjes en drankjes in de sfeervolle ambiance van de aan boord aanwezige barretjes en restaurants.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen