Ocean Tokyu Ferries

Ocean Tokyu Ferries
kaart

Ophalen prijsopgave

Speciale aanbieding

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Boek uw Ocean Tokyu ferry vandaag met AFerry en geniet van Japan. Boek ferries van en naar de steden Kitakyushu, Tokushima en Tokio. Met een vloot van moderne luxe schepen, wordt uw reis zeker een aangename ervaring. AFerry heeft altijd goedkope prijzen voor Ocean Tokyu veerboten en de laatste aanbiedingen.

Klik op uw ferry route hieronder voor een gedetailleerd Oceaan Tokyu tijdschema.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen uiterlijk 1 uur voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Ocean Tokyu Ferries Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Ocean Tokyu Ferries

  aan boord met Oceaan Tokyu veerboten

  Oceaan Tokyu heeft twee standaard veerboten en twee veerboten die af en toe varen. De East Ocean en de West Ocean zijn de namen van de twee standaard veerboten. Beide moderne veerboten kunnen maximaal tot 401 passagiers, vrachtwagens en tot 75 auto's vervoeren. Deze veerboten hebben comfortabele stoelen en een breed scala aan hutten, waaronder luxe suites met mezzanine en-suite faciliteiten.

  Er is de mogelijkheid tot het nuttigen van een lunch en diner aan boord.

  Naast de twee standaard veerboten, heeft Ocean Tokyu ook twee andere veerboten met minder cabine opties, maar beide ferries kunnen tot 148 passagiers vervoeren. Deze veerboten bieden veel ruimte en zitplaatsen aan met automaten voor drankjes en snacks op elk moment van de dag. U heeft zelfs de mogelijkheid om van een bad te genieten aan boord.

  Welk reis u ook boekt met deze Japanse veerbootmaatschappij, het zal zeker van een leien dakje gaan.

  Video

  Ocean Tokyu Ferries YouTube Video

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen