Oma Ferry haven

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Oma ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Japan zijn beschikbaar van Oma tot Hakodate.

Oma Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Oma worden geëxploiteerd door Tsugaru Kaikyo Ferry. Wanneer u naar een veerboot naar Oma zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Aomori om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Oma veerboten met Tsugaru Kaikyo Ferry staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Oma is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Oma Ferry haven
  • Oma Ferry haven
  • Oma Ferry haven

Over Oma

Liggend aan de noordelijke schiereiland van Honshu, Oma levert een belangrijke schakel tussen de Japanse eilanden Honshu en Hokkaido.

Oma ligt in de noord-oostelijke regio van Aomori. De economie is grotendeels ondersteund door lokaal gevangen vis, dus het is een geweldige plek om tonijn te vinden, zeeëgelkuit en inktvis. Oma is ook een populaire setting voor vele Japanse films en tv-series.

Oma routebeschrijving

De beste manier om naar Oma te komen is op de snelweg, met behulp van Route 279 en Route 338.

Oma Kaart

Bekijk map

Havenadres

Tsugaru Kaikyo Ferry

Oma ferry terminal, 039-4601, Aomori-ken, Shimokita-gun, Oma-machi, Netanai 10, Japan

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen