Ferry Oost-Cowes

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Oost-Cowes Routes

Boek nu veilig en vertrouwd uw Oost-Cowes ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Oost-Cowes, in Eiland van Wight, zijn beschikbaar vanaf Engeland en Groot-Brittanie. Je kunt een veerboot nemen naar Oost-Cowes vanuit Southampton.

Oost-Cowes Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Oost-Cowes worden geëxploiteerd door Red Funnel. Wanneer u naar een veerboot naar Oost-Cowes zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Oost-Cowes veerboten met Red Funnel staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Oost-Cowes is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Speciale aanbieding

 • Ferry haven Oost-Cowes
 • Ferry haven Oost-Cowes
 • Ferry haven Oost-Cowes

Over Oost-Cowes

Cowes ligt op het Isle of Wight (het Eiland van Wight). Vanuit de veerboot haven van Oost-Cowes (East Cowes) gaat er een ferry naar Southampton op het vasteland. De ferry vanuit de haven van Southampton is de ideale manier om naar het Isle of Wight te reizen en even de drukte van het Engelse vasteland te vergeten. Op het eiland kunt u lange wandelingen maken door het onbedorven landschap. Om vanuit Newport de haven van Oost Cowes (East Cowes) te bereiken neemt u de A3054 en vervolgens de A3021.

Er gaat een busdienst van Newport naar de haven van Oost-Cowes.

Oost-Cowes Kaart

Bekijk map

Havenadres

Recensies

 • 01 Aug 2018
  Ferry naar Isle of Wight
  • We hebben gebruik gemaakt van de ferry van Red Funnel om naar Isle of Wight te gaan. De check in en de vaart verliepen zeer voorspoedig. Er zijn voldoende faciliteiten om de reis van een uur door te komen. We zijn dan ook zeer tevreden!

   Beoordeling door Maurice van Aanholt

 • 27 Sep 2016
  Prettig verblijf op Isle of White
  • Een prettige tocht naar een prettig en mooi eiland!

   Beoordeling door Leij

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen