Osaka Ferry haven

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Osaka Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Osaka ferry overtocht online op AFerry. U kunt Osaka gebruiken om veerboten rond Japan te nemen en ook naar South Korea. Binnenlandse services in Japan zijn beschikbaar van Osaka tot Beppu terwijl veerboten weg van Japan varen naar Busan.

Osaka Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Osaka worden geëxploiteerd door Panstar Cruise Line en Sunflower Ferry. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Osaka opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Osaka zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Osaka veerboten met Panstar Cruise Line en Sunflower Ferry staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Osaka is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Osaka Ferry haven
  • Osaka Ferry haven
  • Osaka Ferry haven

Over Osaka

Osaka is de derde grootste stad in Japan door populatie na Tokyo en Yokohama. Historisch is Osaka is het commerciële centrum voor de Japanse economie. Van Osaka Veerboot haven kunt u een veerboot naar Busan in Zuid-Korea te krijgen.

Osaka is de thuisbasis van vele entertainment en podiumkunsten locaties, waaronder het Nationaal Bunraku Theater, waar de traditionele poppenkast toneelstukken worden uitgevoerd. U kunt ook leren over de cultuur van Japan heden en verleden door een bezoek te brengen aan het Nationaal Museum van Kunst, welke huizen werken uit de naoorlogse periode.

Professionele sport is enorm in Osaka, en sportliefhebbers hebben een ruime keuze aan sport om naar te kijken. De stad herbergt twee professionele honkbal teams, een basketbalteam en is er natuurlijk Sumo worstelen als u iets unieks naar wilt kijken in Japan.

Osaka faciliteiten

De haven van Osaka is bediend door een belangrijke spoorweg, twee internationale luchthavens en snelbus diensten.

Osaka Kaart

Bekijk map

Havenadres

Panstar Cruise Line

559-0034 20-52 Nanko Kita1-chome, Suminoe-KU, Osaka, Japan

Panstar Cruise Line

559-0034 20-52 Nanko Kita1-chome, Suminoe-KU, Osaka, Japan

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen