Ferry Palma

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Palma Routes

Boek nu veilig en vertrouwd uw Palma ferry overtocht online op AFerry. U kunt Palma gebruiken om veerboten rond Balearen te nemen en ook naar Spanje. Binnenlandse services in Balearen zijn beschikbaar van Palma tot Ibiza en San Antonio terwijl veerboten weg van Balearen varen naar Barcelona, Denia en Gandia.

Palma Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Palma worden geëxploiteerd door Balearia en Trasmediterranea. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Palma opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Palma zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Alcudia om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Palma veerboten met Balearia en Trasmediterranea staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Palma is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Barcelona - Palma de Mallorca
(Balearia)
€ 290
 • Geboekt: donderdag 25 juni 2020
 • Reizen: zondag 26 juli 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 2
Barcelona - Palma de Mallorca
(Trasmediterranea)
€ 61
 • Geboekt: vrijdag 19 juni 2020
 • Reizen: zondag 5 juli 2020 (Enkele reis)
 • 1 volwassene(n) (Voetpassagier)

Speciale aanbieding

 • Ferry haven Palma
 • Ferry haven Palma
 • Ferry haven Palma

Over Palma

Palma is de belangrijkste stad en ferry haven van het eiland Mallorca. Majorca is het grootste, dichtbevolkste en het meest bezochte eiland van de Balearen. Het is slechts 75 km breed van noord naar zuid en 100 km lang van oost naar west. Toch is het landschap op dit typisch Mediterrane eiland divers en varieert van vruchtbare centrale laaglanden waar vijgen-, amandel- en sinaasappelbomen groeien tot de steile klippen van de noordoostkust. De stad Palma ligt aan de prachtige Baai van Palma en is een goed beschutte natuurlijke haven. Al sinds de vorige eeuw is Majorca een internationale ontmoetingsplaats voor romantici.

Bewoners korting

Als u een inwoner bent van de Balearen, de Canarische Eilanden, Ceuta en Melilla, en reist met Acciona Trasmediterránea, kunt u gebruik maken van de bewoners korting en 50% besparen. Vergeet niet dat u een bewijs van identificatie en bevestiging van uw verblijfsstatus aan moet kunnen tonen. Niet voldoen aan deze eis zal het ticket ongeldig op een korting maken en moet een nieuwe in de haven kopen.

Palma faciliteiten

De ferry terminal in de haven van Palma ligt ong. 4 km ten westen van het stadscentrum. Er zijn twee passagiersterminals in Palma, die 160 m. van elkaar liggen. Bus nr 1 rijdt van terminal 2 naar het centrum (Ma-Zat, van 8.00 tot 21.00; op Zondag en tijdens vakanties rijden er een beperkt aantal bussen). Onderweg wordt er gestopt op het Plaça de la Reina en Plaça Rei Joan Carles I, voordat de bus aankomt bij het eindpunt op Plaça Espanya. Er is een taxistandplaats buiten het terminalgebouw.

Palma routebeschrijving

Per Auto

Het rijden op de hoofdwegen is vrij eenvoudig. Er zijn goede snelwegen en nationale wegen, die bijna alle plaatsen op het eiland met elkaar verbinden.

Per Trein

Er zijn twee spoorlijnen op Mallorca. De lijn naar Soller is de ideale manier om te genieten van een spectalcuair zicht op de bergketen Tramuntana.

Per Taxi

In de stad Palma wordt de vervoersprijs berekend door middel van een taximeter en een eventuele toeslag (luchthaven, haven, extra baggage, extra passagiers etc.). Voor de rest van het eiland gelden vaste tarieven. Iedere taxichauffeur heeft prijslijst bij zich.

Per Bus

De meest economische manier om Palma en het eiland Majorca te ontdekken is per bus. Verscheidene busmaatschappijen exploiteren busdiensten tussen Palma en de andere plaatsen op Majorca. Er zijn vier straten in Palma waar je op de bus kunt stappen, allemaal dichtbij Plaza Espana. Palma (E.M.T): deze busmaatschappij exploiteert 22 buslijnen in en rond Palma. Alle bussen vertrekken vanaf de Plaça Espanya.

Palma Kaart

Bekijk map

Havenadres

Balearia

Estación Marítima 3, 07015, Spain

Trasmediterranea

Est. Marítima, 2, Muelle de Peraires, C.P. 07015, Balearics

Recensies

 • 10 Sep 2019
  Alweer mhet einde van miojn Europa Reis
  • Alles prima voormekaar

   Beoordeling door ARNOLDUS

 • 27 Jun 2018
  relaxed
  • Een hele plezierige vaart gehad. Alles was super geregeld, wij hadden een hut voor 4 personen met toilet. Ik zou het zo weer boeken, leuke ervaring.

   Beoordeling door Anon

 • 29 Oct 2017
  Ferry lastig te vinden
  • Beoordeling door ADRIAAN JAN VREUGDENHIL

 • 31 Oct 2016
  vakantie naar Mallorca
  • De check-inn in Barcelona verliep heel vlot. Kantoor was al vroeg open. Voor de terugreis ging het kantoor pas om 20.00u open. Er werd gemeld dat de afvaart een half uur eerder zou zijn. in plaats van 23.30u dus 23.00u. Uiteindelijk werd de vertektijd 2.00u ! We hadden slaapstoelen besteld, maar slapen hierop was moeizaam. Voor de terugreis konden we een hut bijboeken. (Slechte airco) Bij aankomst in Barcelona heeft iedereen zeker een half uur in de auto gezeten, voordat er van boord gereden kon worden. Helaas komt deze grote meute voor de stoplichten te staan bij de Placa de les Drassanes. Om 12.00u reden we de stad uit. Uiteinedelijk dus zo'n 4 uur vertraging!

   Beoordeling door Anne

 • 24 Oct 2016
  Overtocht
  • Slecht te vinden inscheeplocatie, zowel in Barcelona als in Palma. Moeilijk info te vinden-verkrijgen telefonisch Onduidelijke incheckprocedure Fijne eerste klas stoelen, info over airco-koude omgeving had fijn geweest. Ondertiteling of Engelstalige films hadden ook prettig geweest! Langzamere-duidelijkere Engelstalige boordomroepboodschappen zijn noodzakelijk - nu was niet duidelijk wat er van ons verwacht werd.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen