Panstar Ferries

Panstar Ferries
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

U kunt AFerry gebruiken om een ​​Panstar veerboot te boeken naar Zuid-Korea en Japan. Panstar is trots op de route van Busan naar Osaka, langs de vele bezienswaardigheden. AFerry heeft altijd goedkope prijzen voor Panstar Ferries en de laatste aanbiedingen.

U kunt AFerry gebruiken om Panstar veerboten te boeken naar Busan en Osaka. Zie hieronder voor de meest recente Panstar ferry prijzen en vertrektijden. Klik op uw ferry route voor een gedetailleerd Panstar tijdschema met aankomst-en vertrektijden.

Overzicht

Check-in informatie

U dient uiterlijk 90 minuten voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Panstar Ferries Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Panstar Ferries

  Aan boord bij Panstar ferries

  Aan boord van de Panstar Dream zijn een souvenirwinkel en een supermarkt inclusief belastingvrije goederen te vinden. Als u trek heeft kunt u gebruik maken van het buffet restaurant of het cafe aan boord. Voor uw vermaak is er ook een karaoke-ruimte en een sauna bad.


  Of u nu gebruik maakt van de Panstar Busan Osaka ferry route, of de Osaka Busan veerdienst, u bent verzekerd van een ontspannen en aangename reis.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen