Ferry Patras

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Patras Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Patras ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Patras, in Griekenland, zijn beschikbaar vanaf Italie. Je kunt een veerboot nemen naar Patras vanuit Ancona, Bari en Venetie.

Patras Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Patras worden geëxploiteerd door ANEK Superfast, Grimaldi Lines en Minoan Lines. Omdat 3 veermaatschappijen in en uit Patras opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Patras zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Igoumenitsa om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Patras veerboten met ANEK Superfast, Grimaldi Lines en Minoan Lines staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Patras is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Patras
  • Ferry haven Patras
  • Ferry haven Patras

Over Patras

De verpauperde ferry haven van Patras was jarenlang ondergeschikt aan de ferry haven van Piraeus. Nu dat er een nieuwe haven is gebouwd is Patras klaar om gelanceerd te worden als de Griekse "Toegangspoort naar het Westen". De ferry haven van Patras is in het afgelopen decennium een belangrijke rol gaan spelen in het vervoer tussen Griekenland, de Ionische Eilanden en Italië.

De nieuwe ferry haven van Patras speelt een sleutelrol in het oostelijke Middellandse Zeegebied. De faciliteiten voor het vrachtvervoer zijn uitstekend. Er is een passagiersterminal in zowel de nieuwe als de oude haven.

Patras is de op twee na grootste stad van Griekenland. Het ligt op de noordelijke Peloponnesus aan de voet van de berg Panachaikon en overziet de Golf van Patras. Patras heeft twee openbare universiteiten en één Technologisch Instituut.

Bezienswaardigheden zijn het Archeologische Museum van Patras waar vondsten uit Myceense graven bewonderd kunnen worden, het Venetiaanse Fort en een Romeins Odeon uit 2de eeuw v. Chr. De stad geniet wereldwijd bekendheid vanwege het jaarlijkse Carnava, dat 40 dagen vóór Griekse Pasen wordt gehouden.

Patras faciliteiten

De ferry haven van Patras ligt in centrum van de stad. In het havengebied vindt u toiletten, reisbureaus en touroperators. Net buiten het havengebied treft u winkels, hotels, restaurants, banken en wisselkantoren.

Patras routebeschrijving

Per Auto

Het wegennet op de Peloponnesus is goed en de ferry haven van Patras is dan ook gemakkelijk te bereiken. De ferry haven van Patras is direct verbonden met de snelweg PATHE die naar Athene en Thessaloniki leidt en is dus gemakkelijk over land te bereiken. De recente voltooiing van de nabijgelegen brug Rio-Antirio verbindt Patras met de ferry haven van Igoumenitsa en de rest van Griekenland. Route 9 leidt u naar Patras. Volg eenmaal in Patras de borden richting de ferry haven.

Per Trein/Bus

Patras kan gemakkelijk per bus en trein worden bereikt vanuit andere Griekse steden op het vasteland. Vanaf het Kifissos KTEL Intercity Bus Station in Athene vertrekt ieder half uur een bus naar Patras. De reistijd bedraagt ongeveer 3 uur. Vanaf het KTEL Intercity Bus Station in Patras kunt u een taxi naar de haven nemen of lopend die kant op gaan.

Patras Kaart

Bekijk map

Havenadres

ANEK Superfast

South Port (New), Akti Dymeon Street, Patras, Greece

Levante Ferries

Patras Ferry Terminal , Patras 262 23, Greece

Grimaldi Lines

South Port (New), Akti Dymeon Street, Patras, Greece

Minoan Lines

South Port (New), Akti Dymeon Street, Patras, Greece

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen