Pico / Madalena Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Pico / Madalena Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Pico / Madalena ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Azoren zijn beschikbaar van Pico / Madalena tot Porto Horta en Porto Velas.

Pico / Madalena Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Pico / Madalena worden geëxploiteerd door Atlânticoline. Wanneer u naar een veerboot naar Pico / Madalena zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Pico / Madalena veerboten met Atlânticoline staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Pico / Madalena is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Pico / Madalena Boten
  • Pico / Madalena Boten
  • Pico / Madalena Boten

Over Pico / Madalena

Madalena is een haven op het eiland Pico, een eiland op de Portugese Azoren, een archipel 850 mijl ten westen van Portugal in de Noord-Atlantische Oceaan. Madalena heeft ongeveer 6.000 inwoners. Slechts een klein eindje rijden is de vulkaan Ponta do Pico, de hoogste berg van de Azoren. Degenen die de top halen, worden beloond met een adembenemend uitzicht. De Portugese dichter Raul Brandao noemde Pico "Ilha Preta" ("Black Island") vanwege zijn zwarte vulkanische bodem.

Pico / Madalena faciliteiten

De veerhaven van Madalena ligt aan de westkust van het eiland Pico. Madalena is de grootste haven van het eiland en als zodanig ligt veel van de infrastructuur van Pico dicht bij de haven.

Pico / Madalena Kaart

Bekijk map

Havenadres

Atlânticoline

R Porto - Madalena, 9950 - Madalena, Ilha do Pico, Portugal

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen