Ferry Piombino

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Piombino Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Piombino ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Piombino, in Italie, zijn beschikbaar vanaf Corsica, Elba en Sardinie. Je kunt een veerboot nemen naar Piombino vanuit Bastia, Cavo, Golfo Aranci, Olbia, Porto Vecchio en Rio Marina.

Piombino Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Piombino worden geëxploiteerd door Corsica-Sardinia Ferries, Moby Lines en Toremar. Omdat 3 veermaatschappijen in en uit Piombino opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Piombino zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Genua, Livorno en Savona om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Piombino veerboten met Corsica-Sardinia Ferries, Moby Lines en Toremar staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Piombino is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Piombino
  • Ferry haven Piombino
  • Ferry haven Piombino

Over Piombino

De ferry haven Piombino ligt in de regio Toscanië in de provincie Livorno aan de oostkust van Italië tussen de belangrijke havens van Civitavecchia en Livorno.

De naam is afgeleid van piombo (lood). Piombino ligt recht tegenover het eiland Elba. Enkele kilometers ten noorden van Piombino lag de Etruskische stad Populonia. Dit is de enige grote stad die dit volk ooit aan zee gebouwd heeft. Piombino is van oudsher een centrum voor metaalbewerking vanwege het vele ijzererts dat hier te vinden is. Piombino heeft een aantrekkelijke oude stadskern, gezellige winkelstraten en verrukkelijke Italiaanse restaurants en de stranden rondom de stad zijn mooi.

Piombino faciliteiten

Restaurants en winkels zijn beschikbaar in de haven, waardoor u meer faciliteiten hebt dan waar u een stokje voor kunt schudden.

Piombino routebeschrijving

Piombino staat duidelijk aangegeven op de SS1 Autostrada.

Piombino Kaart

Bekijk map

Havenadres

Corsica-Sardinia Ferries

Piazzale Premuda Stazione Marittima, 57025 Piombino, Italy

Moby Lines

Piazzale Premuda, I - 57025, Italy

Toremar

Nuova Stazione Marittima, 57025 Piombino, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen