Ferry Ponza

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ponza Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Ponza ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Italie zijn beschikbaar van Ponza tot Terracina.

Ponza Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Ponza worden geëxploiteerd door NLG. Wanneer u naar een veerboot naar Ponza zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Ponza veerboten met NLG staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Ponza is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Ponza
  • Ferry haven Ponza
  • Ferry haven Ponza

Over Ponza

Ponza is één van de Pontijnse Eilanden in de Tyrreense Zee voor de kust van Italië, ruwweg tussen Rome en Napels. De ferry haven Ponza logt aan de oostkant van eiland.

Ponza wordt door veel bezoekers gezien als een minder bedorven en goedkopere versie van Capri. Over het algemeen zijn de veschillende accommodaties op het eiland redelijk geprijst. Ponza is beroemd vanwege de glasheldere schone zee. Er zijn een aantal uitstekende restaurants te vinden op Ponza, evenals een aantal uitgaansgelegenheden voor een drankje 's avonds. Het landschap, de kustlijn en de atmosfeer is wat Ponza aantrekkelijk maakt.

Ponza faciliteiten

In de ferry haven van Ponza vindt u meerdere faciliteiten.

Ferry haven Ponza routebeschrijving

Per Auto

De ferry haven van Ponza kan van over het gehele eiland makkelijk worden bereikt.

Ponza Kaart

Bekijk map

Havenadres

SNAV

Banchina Molo di Fazio , I - 04027 Ponza , Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen