Ferry Porec

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Porec ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Porec, in Kroatie, zijn beschikbaar vanaf Italie. Je kunt een veerboot nemen naar Porec vanuit Venetie.

Porec Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Porec worden geëxploiteerd door Atlas Kompas en Venezia. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Porec opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Porec zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Hvar, Novalja en Pula om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Porec veerboten met Atlas Kompas en Venezia staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Porec is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Porec
  • Ferry haven Porec
  • Ferry haven Porec

Over Porec

De ferry haven van Porec ligt aan de westkust van Istrië in Kroatië en wordt beschermd tegen de zee door het eiland Sveti Nikola (Sint Nikolaas).

Porec staat bekend om het mooie natuurlijke landschap en stijgt als toeristische bestemming steeds meer in waarde. Het heeft een 37 km lange schitterende kustlijn die zich uitstrekt van de rivier Mirna dichtbij novigrad-Cittanova tot Fontana en Vrsar in het zuiden. De stad zelf is meer dan 2000 jaar oud en heeft dan ook een groot aantal historische gebouwen, kerken en verharde wegen uit de Byzantijnse, Venetiaanse en Romeinse tijd.

In Porec vindt u talrijke hotels, appartementen, campings en kamers en het aanbod aan toeristische activiteiten is divers. Er is een groot aantal tennisvelden, fitnesscentra en sportterreinen. U kunt in Porec paardrijden, waterskiën, bungeejumpen, zeilen, duiken en nog veel en veel meer. Of ontdek Porec met het toeristentreintje dat regelmatig een rondrit maakt. Er is ook een gezellige jachthaven. Nabij Vrsar ligt een kleine luchthaven (Crljenka) dat voor vlieg- en luchtsporten wordt gebruikt.

Porec Kaart

Bekijk map

Havenadres

Atlas Kompas

Obala marsala Tita 6, , 52440, Porec, Croatia

Commodore Cruises

Poreč, 52440, Croatia

Venezia

Porec Dock, 52440, Croatia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen