Ferry Poros

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Poros ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Poros, in Saronische eilanden, zijn beschikbaar vanaf Griekenland. Je kunt een veerboot nemen naar Poros vanuit Methana en Piraeus.

Poros Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Poros worden geëxploiteerd door Hellenic Seaways en Saronic Ferries. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Poros opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Poros zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Poros veerboten met Hellenic Seaways en Saronic Ferries staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Poros is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Poros
  • Ferry haven Poros
  • Ferry haven Poros

Over Poros

Het eiland Poros is de perfecte plek als u naar de hoofdstad van Griekenland wil. Het eiland ligt dicht bij Athene en heeft een direct verbinding. Het is een fantastisch eiland met de charme van het Griekse leven.

Poros Kaart

Bekijk map

Havenadres

Hellenic Seaways

Akti Kalomoiras, 18020 Poros, Saronic Islands, Greece

Saronic Ferries

Akti Kalomoiras, 18020 Poros, Saronic Islands, Greece

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen