Ferry Porto Heli

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Porto Heli Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Porto Heli ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Griekenland zijn beschikbaar van Porto Heli tot Piraeus.

Porto Heli Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Porto Heli worden geëxploiteerd door Hellenic Seaways. Wanneer u naar een veerboot naar Porto Heli zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Porto Heli veerboten met Hellenic Seaways staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Porto Heli is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Porto Heli
  • Ferry haven Porto Heli
  • Ferry haven Porto Heli

Over Porto Heli

Porto Heli, ook wel Porto Cheli of Portocheli genaamd, is een dorp in de gemeente van Kranidi. Het ligt dicht bij Athene, waardoor het een goed punt is voor uw vakantie in het zuiden van Griekenland.

Porto Heli Kaart

Bekijk map

Havenadres

Hellenic Seaways

Porto Heli Port, Epidavrou-Kosta Street, Port Heli (Porto Cheli), Greece

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen