Ferry Porto Vecchio

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Porto Vecchio ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Porto Vecchio, in Corsica, zijn beschikbaar vanaf Frankrijk en Italie. Je kunt een veerboot nemen naar Porto Vecchio vanuit Golfo Aranci, Livorno, Marseille, Nice, Piombino en Toulon.

Porto Vecchio Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Porto Vecchio worden geëxploiteerd door Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries en La Meridionale. Omdat 3 veermaatschappijen in en uit Porto Vecchio opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Porto Vecchio zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Ajaccio, Bastia en Ile Rousse om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Porto Vecchio veerboten met Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries en La Meridionale staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Porto Vecchio is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Porto Vecchio
  • Ferry haven Porto Vecchio
  • Ferry haven Porto Vecchio

Over Porto Vecchio

De ferry haven van Porto Vecchio ligt in het zuidoosten van Corsica op ong. 25 km van Bonifacio. Het is de op 2 na grootste stad van het eiland na Bastia en Ajaccio. Porto Vecchio, ooit een belangrijke marinehaven, is tegenwoordig een bloeiende toeristische bestemming en heeft alles wat een toerist zich maar kan wensen. U vindt hier een aantal mooie stranden. Het beroemste strand in dit gebied is Palombaggia. Landinwaarts ligt het imposante gebergte de "Aiguilles de Bavella".

Porto Vecchio faciliteiten

De faciliteiten in de ferry haven van Porto Vecchio zijn beperkt.

Porto Vecchio routebeschrijving

Per Auto

De ferry haven van Porto Vecchio kan vanuit het zuiden worden bereikt via de N198 of N196. Neem eenmaal in de stad de D758 en sla na een paar honderd meter rechts af en rij de Rue du 9 Septembre in. Volg deze weg to de Quai Pascal Paoli. Sla uiteindelijk rechtsaf en volg de borden richting de ferry haven van Porto Vecchio.

Porto Vecchio Kaart

Bekijk map

Havenadres

La Meridionale

Quai de Syracuse, 20137 Porto Vecchio , Corsica

Corsica-Sardinia Ferries

Gare Maritime, 20137 Porto Vecchio , Corsica

Corsica Linea

Quai de Syracuse, 20137 Porto Vecchio, Corsica

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen