Ferry Porto Vecchio

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Boek nu veilig en vertrouwd uw Porto Vecchio ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Porto Vecchio, in Corsica, zijn beschikbaar vanaf Frankrijk en Italie. Je kunt een veerboot nemen naar Porto Vecchio vanuit Golfo Aranci, Livorno, Marseille, Nice, Piombino en Toulon.

Porto Vecchio Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Porto Vecchio worden geëxploiteerd door Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries en La Meridionale. Omdat 3 veermaatschappijen in en uit Porto Vecchio opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Porto Vecchio zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Ajaccio, Bastia en Ile Rousse om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Porto Vecchio veerboten met Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries en La Meridionale staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Porto Vecchio is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Speciale aanbieding

 • Ferry haven Porto Vecchio
 • Ferry haven Porto Vecchio
 • Ferry haven Porto Vecchio

Over Porto Vecchio

De ferry haven van Porto Vecchio ligt in het zuidoosten van Corsica op ong. 25 km van Bonifacio. Het is de op 2 na grootste stad van het eiland na Bastia en Ajaccio. Porto Vecchio, ooit een belangrijke marinehaven, is tegenwoordig een bloeiende toeristische bestemming en heeft alles wat een toerist zich maar kan wensen. U vindt hier een aantal mooie stranden. Het beroemste strand in dit gebied is Palombaggia. Landinwaarts ligt het imposante gebergte de "Aiguilles de Bavella".

Porto Vecchio faciliteiten

De faciliteiten in de ferry haven van Porto Vecchio zijn beperkt.

Porto Vecchio routebeschrijving

Per Auto

De ferry haven van Porto Vecchio kan vanuit het zuiden worden bereikt via de N198 of N196. Neem eenmaal in de stad de D758 en sla na een paar honderd meter rechts af en rij de Rue du 9 Septembre in. Volg deze weg to de Quai Pascal Paoli. Sla uiteindelijk rechtsaf en volg de borden richting de ferry haven van Porto Vecchio.

Porto Vecchio Kaart

Bekijk map

Havenadres

La Meridionale

Quai de Syracuse, 20137 Porto Vecchio , Corsica

Corsica-Sardinia Ferries

Gare Maritime, 20137 Porto Vecchio , Corsica

Corsica Linea

Quai de Syracuse, 20137 Porto Vecchio, Corsica

Recensies

 • 30 Oct 2016
  Teleurstellend.
  • Vertraging van meer dan 2 uur zonder enige communicatie

   Beoordeling door Verbinding Porto Vecchio naar Porto Torres afrader

 • 29 Jul 2016
  Veilig over
  • De heenreis was prima, maar terug kregen we te maken met storm waardoor de reis 18 uur duurde. Het was fijn dat alle maatregelen waren genomen om veilig het vaste land te bereiken. De informatievoorziening aan boord zou beter kunnen. Bijvoorbeeld door informatie te verstrekken over verwachte aankomsttijd, wekprocedure, en tijdstip dat je van boord mag.

   Beoordeling door Anon

 • 05 Oct 2014
  Altijd een fijn begin van de vakantie
  • Prima geregeld. Vriendelijk personeel, zowel bij het inparkeren als bij de balie en bij de bar. Prima hut. Wij zijn tevreden.

   Beoordeling door marjolijn Vreugdenhil

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen