Punta del Este Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Punta del Este ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Punta del Este, in Uruguay, zijn beschikbaar vanaf Argentinië. Je kunt een veerboot nemen naar Punta del Este vanuit Buenos Aires.

Punta del Este Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Punta del Este worden geëxploiteerd door Colonia Express. Wanneer u naar een veerboot naar Punta del Este zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Punta del Este veerboten met Colonia Express staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Punta del Este is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Punta del Este Boten
  • Punta del Este Boten
  • Punta del Este Boten

Over Punta del Este

Punta del Este ligt aan de Rio de la Plata, de trechtervormige monding van de rivieren Rio Parana en Rio Uruguay in de Atlantische Oceaan.

Punta del Este Kaart

Bekijk map

Havenadres

Colonia Express

Terminal de Omnibus de Punta del Este: Bvar. Artigas y calle 32, Local de El Maragato, Punta del Este, , Uruguay

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen