Pythagorio Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Pythagorio ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Pythagorio, in Noord-Egeïsche eilanden, zijn beschikbaar vanaf Turkije. Je kunt een veerboot nemen naar Pythagorio vanuit Kusadasi.

Pythagorio Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Pythagorio worden geëxploiteerd door Meander Travel. Wanneer u naar een veerboot naar Pythagorio zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Pythagorio veerboten met Meander Travel staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Pythagorio is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Pythagorio Boten
  • Pythagorio Boten
  • Pythagorio Boten

Over Pythagorio

Pythagoreio is een klein stadje op het eiland Samos in de Noord-Egeïsche zee, Griekenland. Het heeft ongeveer 8.000 inwoners. Pythagorio heette vroeger Tigani, maar de stad kreeg in 1955 de naam om de lokaal geboren wiskundige en filosoof Pythagoras te eren. De haven van de stad wordt beschouwd als de oudste kunstmatige haven in de Middellandse Zee. Pythagorio is gebouwd op de oude stad Samos. Sommige ruïnes van de oude stad zijn nu gehuisvest in moderne huizen van Pythagorio.

Pythagorio faciliteiten

De veerhaven van Pythagrio ligt aan de zuidoostkust van het eiland. Er is een grote keuze aan winkels, cafés en bars in de buurt van de haven die via de straten naar de stad leidt.

Pythagorio Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen