Rinella Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Rinella ferry overtocht online op AFerry. U kunt Rinella gebruiken om veerboten rond Eolische eilanden te nemen en ook naar Italie. Binnenlandse services in Eolische eilanden zijn beschikbaar van Rinella tot Stromboli terwijl veerboten weg van Eolische eilanden varen naar Milazzo.

Rinella Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Rinella worden geëxploiteerd door Liberty Lines. Wanneer u naar een veerboot naar Rinella zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Rinella veerboten met Liberty Lines staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Rinella is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Rinella Boten
  • Rinella Boten
  • Rinella Boten

Over Rinella

Rinella ligt aan de zuidkust van Salina, een van de Eolische eilanden in Italië, en verbindt het eiland met andere Eolische eilanden en Sicilië. Rinella is een pittoresk vissersdorpje met pastelkleurige huizen aan de kust. De haven is mooi en centraal in Rinella.

Rinella faciliteiten

De haven is een populair toegangspunt tot Salina voor mensen afkomstig van andere eilanden van de Eolische Groep en Sicilië. De stad is gebouwd rond de haven, dus alle voorzieningen zijn in de buurt. Restaurants, hotels en winkels zijn in de directe omgeving.

Rinella routebeschrijving

Het eiland Salina is klein en gemakkelijk te navigeren. De hoofdweg SP182 loopt in het midden van het eiland en leidt naar Rinella.

Rinella Kaart

Bekijk map

Havenadres

Liberty Lines

, 98050 Rinella, Leni ME, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen