Ferry Rostock

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Rostock Routes

Boek nu veilig en vertrouwd uw Rostock ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Rostock, in Duitsland, zijn beschikbaar vanaf Denemarken en Zweden. Je kunt een veerboot nemen naar Rostock vanuit Gedser en Trelleborg.

Rostock Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Rostock worden geëxploiteerd door Scandlines, Stena Line en TT-Line. Omdat 3 veermaatschappijen in en uit Rostock opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Rostock zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Kiel en Puttgarden om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Rostock veerboten met Scandlines, Stena Line en TT-Line staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Rostock is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Gedser - Rostock
(Scandlines)
€ 138
 • Geboekt: zaterdag 18 juli 2020
 • Reizen: zaterdag 8 augustus 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 2
Trelleborg - Rostock
(TT-Line)
€ 329
 • Geboekt: maandag 3 augustus 2020
 • Reizen: donderdag 20 augustus 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 2

Speciale aanbieding

 • Ferry haven Rostock
 • Ferry haven Rostock
 • Ferry haven Rostock

Over Rostock

De ferry haven van Rostock ligt ten noorden van de stad Rostock in het gebied Krummendorf. Vanuit de ferry haven van Rostock vertrekken geregeld ferries naar de populaire bestemmingen Gedser, Spodsbjerg, Helsingborg, Trelleborg, Helsinki en Tallinn. De ferry haven van Rostock is één van de grootste in de regio rond de Baltische Zee en heeft goede verbindingen met het Duitse wegen- en spoorwegnetwerk.

De faciliteiten voor de scheepvaart in de ferry haven van Rostock zijn voortreffelijk. Er zijn 43 aanlegplaatsen en de kades zijn meer dan 9 km lang. De beschermde ligging aan de monding van de rivier de Warnow (daar waar de rivier en de Baltische Zee samenkomen) en de goede toegankelijkheid via een zeekanaal van 3.6 zeemijl lang en (momenteel) 14.5 meter diep, maakt het mogelijk dat schepen met een lengte van 250 meter en breedte van 40 meter in de haven aan kunnen leggen.

Rostock ligt in de Duitse regio Mecklenburg-Vorpommern en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een van de belangrijkste handelcentra in Noord-Duitsland. Bezoekers kunnen in Rostock genieten van een prachtige architectuur zoals het schilderachtige Marktplein, het uit de 13de daterende stadhuis en de sfeervol gerestaureerde huizen uit de 15de en 16de eeuw.

Andere historische plaatsen zijn onder meer de uit de 13de eeuw daterende gotische Marienkirche en het Franciscaner klooster gesticht in 1243. Bovendien zijn er in Rostock een groot aantal interessante musea en kunstgalerieën, zoals het stadshistorisch museum, de Kunsthalle Rostock en de dierentuin.

De scheepvaart, de haven, de scheepsbouw en de visserij zijn de economische pijlers van Rostock. Daarbij bevordert Rostock momenteel de ontwikkeling van nieuwe industrieën, gebaseerd op geavanceerde technologieën.

Rostock faciliteiten

In de ferry haven van Rostock vindt u een verscheidenheid aan facilititeiten zoals een parkeerterrein.

Rostock routebeschrijving

Rostock heeft niet alleen een goede verbinding met Europa via het autosnelwegennetwerk, maar ook per trein en bus is Rostock goed bereikbaar. Vanuit de haven varen er ferries naar bestemmingen in Denemarken, Finland, Estland en Zweden.

Per Auto

Komend vanuit Berlin volgt u de A19 naar Rostock. Komend vanuit het Westen neemt u de A20. De autosnelweg eindigt op slechts 300 m. van de ferry haven. De ferry terminals zijn makkelijk toegankelijk.

Per Trein en Bus

Vanaf het Centraal Station in Rostock neemt u tram nr. 4 naar de halte "Dierkower Kreuz". Vervolgens neemt u bus nr. 19 of 21 naar de ferry haven van Rostock. U kunt vanaf het Centraal Station in Rostock ook de lokale trein naar "Seehafen-Nord" nemen. Seehafen-Nord ligt op ongeveer 20 min. lopen van de ferry haven van Rostock.

Rostock Kaart

Bekijk map

Havenadres

Finnlines

Skandinavienkai ShipserviceGmbH & Co. Ost-West-Straße 35, Rostock, 18147, Germany

Scandlines

Am Warnowkai 8, Rostock-Seehafen, 18147, Germany

Scandlines

Am Warnowkai 8, Rostock-Seehafen, 18147, Germany

Stena Line

Zum Fährterminal 1, 18147 Rostock Überseehafen, Germany

TT-Line

Am Warnowkai 8, Rostock-Seehafen, 18147, Germany

Recensies

 • 25 Aug 2019
  met.huisdier incl hut
  • Alles netjes alleen 1.tip misschien de vloerbedekking vervangen door harde vloeren in de huisdieren hutten

   Beoordeling door Anon

 • 05 Aug 2019
  Overtocht Denemarken naar Duitsland
  • De prijzen aan boord van het eten zinn aardig hoog. En de overtocht zelf van €128,- voor 1 auto met 4 personen vond ik ook behoorlijk aan de maat. Maar goed de reis ging voorspoedig.

   Beoordeling door ROB DE JONG

 • 03 Aug 2019
  vakantie
  • geen

   Beoordeling door Anon

 • 24 Jun 2018
  Aangename overtocht
  • Prima alternatief tov auto rijden. lekker van je af kijken, vooral vlak langs de Deense kust was erg mooi

   Beoordeling door Anon

 • 25 Sep 2017
  gewoon goed geregeld
  • overvaren met aferry is nooit een probleem, alles is super geregeld, je rijd het schip op en gaat naar boven, waar je lekker kunt eten,shoppen,relaxen wat je wilt, en met een 2 en een half uur ben je over, uitgerust en wel.

   Beoordeling door ARIE VAN DIJK

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen