Ferry Rosyth

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ferry haven Rosyth

Boek uw Zeebrugge - Rosyth ferry overtocht met de veerbootmaatschappij Norfolkline online op A Ferry NL!

De ferry haven van Rosyth ligt dichtbij de monding van de River Forth in de prachtige provincie Fife op 13 km van Edinburgh en op 65 km van Glasgow. De centrale ligging van Fife maakt het tot een ideale uitvalsbasis voor ontdekkingstochten in heel Schotland. De fascinerende stad Edinburgh ligt op slechts een steenworp afstand en u bent in no time in het trendy Glasgow. In het zuiden wachten u de Laaglanden met de licht glooiende heuvels, en in het noorden de Hooglanden met hun ruige en romantische landschap.

Vanaf Mei 2009 verzorgt Norfolkline de veerdienst tussen Zeebrugge in België en Rosyth in Schotland voor zowel passagiers als vracht. Drie keer per week zal er een ferry varen in beide richtingen. De ferry zal op Maandag, Woensdag en Vrijdag vertrekken vanuit Zeebrugge om 18.00 uur en op Dinsdag, Donderdag en Zaterdag vertrekt de ferry om 17.00 uur vanuit Rosyth.

  • Ferry haven Rosyth
  • Ferry haven Rosyth
  • Ferry haven Rosyth

Ferry haven Rosyth faciliteitenDe ferry terminal in de haven van Rosyth biedt uitgebreide faciliteiten zoals een bushalte, taxistandplaats en parkeergelegenheid voor zowel lang als kort parkeren. De moderne infrastructuur zorgt ervoor dat het in- en uitschepen vlot en veilig verloopt.

Ferry haven Rosyth routebeschrijvingPer Auto
De ferry haven van Rosyth ligt ten noordwesten van de Forth Road Bridge en deze bereikt u via de A90 vanuit Edinburgh of de M90 vanuit Dunfermline. Neem de A985 west richting Rosyth en volg vervolgens de borden Ferry Port.

Per Trein/Bus
Een frequente busdienst verbindt de ferry haven met het Schotse bus- en treinnetwerk. U vindt de bushalte voor de Rosyth passagiersterminal. U koopt uw buskaartje bij de buschauffeur en uw treinkaartje op het treinstation.

Per Fiets
De Rosyth ferry terminal is verbonden met de Kingdom of Fife Millennium Cycle Ways, de North Sea cycle route en de National Cycle Network Routes 1 en 76.

Parkeren in de ferry haven van Rosyth
Bij de ferry terminal in Rosyth is zowel gelegenheid voor kort als lang parkeren. Parkeerplaatsen voor minder validen aanwezig.

Rosyth Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen