Sakaiminato Ferry haven

kaart
 • Sakaiminato
  Vergelijk tijden en prijzen voor Sakaiminato

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Sakaiminato
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

De ferry haven van Donghae verbindt Rusland, Korea en Japan

Boek nu veilig en vertrouwd uw Sakaiminato ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Sakaiminato, in Japan, zijn beschikbaar vanaf Russia en South Korea. Je kunt een veerboot nemen naar Sakaiminato vanuit Donghae en Vladivostok.

Sakaiminato Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Sakaiminato worden geëxploiteerd door DBS Cruise Ferry. Wanneer u naar een veerboot naar Sakaiminato zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Sakaiminato veerboten met DBS Cruise Ferry staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Sakaiminato is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Sakaiminato Routes

Over Sakaiminato

Sakaiminato is gelegen in het westelijke deel van Tottori Prefecture in Japan.

De haven van Sakaiminato is een van de meest beroemde visserij havens in Japan en is ook de belangrijkste haven van Tottori prefectuur.

Het landmark van de stad is de 'Yumeminato Toren' dat in 'Yumeminato-Koen' Park staat. De observatie kamer op de bovenste verdieping biedt een volledige 360​​-graden uitzicht, waar u een prachtig uitzicht heeft op de Zee van Japan en de majestueuze Mt. O-yama.

Sakaiminato faciliteiten

Sakaiminato veerhaven heeft diverse faciliteiten in de buurt, waaronder toeristische informatie faciliteiten, bus-terminals en restaurants.

Sakaiminato routebeschrijving

Sakaiminato veerhaven is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle delen van de stad per auto of bus.

2 van de 5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

Sakaiminato Kaart

Bekijk map

Havenadres

Recensies

 • 23 Apr 2018
  Kan beter
  • Sléchte voorzieningen aanboord duurt lang voor dat je van bord kon

   Beoordeling door Anon