Ferry San Antonio

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw San Antonio ferry overtocht online op AFerry. U kunt San Antonio gebruiken om veerboten rond Balearen te nemen en ook naar Spanje. Binnenlandse services in Balearen zijn beschikbaar van San Antonio tot Palma terwijl veerboten weg van Balearen varen naar Denia en Gandia.

San Antonio Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar San Antonio worden geëxploiteerd door Balearia en Trasmediterranea. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit San Antonio opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar San Antonio zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Ibiza om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

San Antonio veerboten met Balearia en Trasmediterranea staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar San Antonio is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven San Antonio
  • Ferry haven San Antonio
  • Ferry haven San Antonio

Over San Antonio

San Antonio is de op na grootste stad van het eiland Ibiza in de Middellandse Zee en behoort tot Spanje. San Antonio ligt aan de westkust van het Balearen eiland Ibiza op ca. 16 km van de luchthaven en de hoofdstad Ibiza. Tweeduizend jaar geleden was San Antonio slechts een klein vissersplaatsje. Het begon te groeien in de jaren '50 toen hier een groot aantal hotels en resorts werden gebouwd om het toerisme te promoten. Tegenwoordig is het grootste en drukste vakantieresort op het eiland. Onder de duizenden feestende toeristen die hier elke zomer komen staat het bekend als "San An". De officiële plaatsnaam is echter Sant Antoni de Portmany. Langs de lange, brede baai staan restaurants en appartementencomplexen. Hier maken voornamelijk jonge toeristen gebruik van. In het resort zelf zijn slechts een paar zandstranden te vinden. De prachtige stranden Cala Conta, Cala Bassa en Cala Tarida kunnen bereikt worden door een korte overtocht per ferry.

Toeristen, die van een druk nachtleven houden, kunnen het beste in Juli en Augustus het eiland bezoeken. De maanden Mei, Juni, September en Oktober zijn populair bij families, stelletjes en de wat oudere reiziger.

San Antonio faciliteiten

In de ferry haven van San Antonio vindt u diverse faciliteiten en diensten.

San Antonio routebeschrijving

Per Auto

De ferry haven van San Antonio is vanaf het eiland makkelijk bereikbaar via de snelwegen C-731 en de PM-803.

San Antonio Kaart

Bekijk map

Havenadres

Balearia

Sant Antoni de Portmany, 07820, Spain, Ibiza

Trasmediterranea

Puerto De San Antoni, Ibiza, 07820, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen