Ferry Santander

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Santander Routes

 • Plymouth tot Santander / Santander tot Plymouth
  1 overtochten per week
  19 uur
 • Portsmouth tot Santander / Santander tot Portsmouth
  1 overtochten per week
  23 uur 30 min

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Santander ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Santander, in Spanje, zijn beschikbaar vanaf Ierland. Je kunt een veerboot nemen naar Santander vanuit Cork.

Santander Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Santander worden geëxploiteerd door Brittany Ferries. Wanneer u naar een veerboot naar Santander zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Bilbao en Gijon om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Santander veerboten met Brittany Ferries staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Santander is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

 • Ferry haven Santander
 • Ferry haven Santander
 • Ferry haven Santander

Over Santander

De reeds in Romeinse tijd bekende ferry haven van Santander ligt in het centrum van de stad en is goed bereikbaar zowel over de weg als met het openbaar vervoer. De stad is gebouwd rond de natuurlijke haven aan de noordkust van Spanje.

Santander is een drukke regionale hoofdstad en een populaire vakantiebestemming. Het heeft prachtige zandstranden, bijzondere winkels en bezienswaardigheden, talrijke restaurants en barretjes.

De belangrijkste bezienswaardigheden van Santander liggen aan de strandboulevard: het Sardinero strand, tuinen, het casino en het koninklijke paleis Magdalena. Ten zuidwesten van Santander ligt de grot Altamira, waar beroemde schilderingen en tekeningen van bisons en andere dieren uit de Steentijd te zien zijn. Een must voor iedereen die geïnteresseerd is in de evolutie en geschiedenis van de mens. Toegang tot de oorspronkelijke grot is verboden door de lokale autoriteiten. De reden is het behoud van de grot. Daarom is voor het publiek een replica van de grot gebouwd en deze is zeer zeker een bezoek waard.

Santander faciliteiten

In de hoofdterminal zijn invalidentoilleten, laaggeplaatse openbare telefoons, een cafeteria en een winkeltje. Dichtbij de ferry terminal ligt een parkeerterrein met parkeervoorzieningen voor minder validen. De ferry haven is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Santander routebeschrijving

Per Auto

Neem, komend vanuit het oosten, de N634 langs de kust richting het westen naar Coruna. Komend vanuit het westen, neemt de de N634 in oostelijke richting naar Bilbao. De ferry haven van Santander ligt in het centrum van de stad, volg eenvoudigweg de borden naar Puerto, Zona Maritima of Ferry.

Per Trein

He treinstation waarvandaan treinen vertrekken naar Bilbao en Oviedo ligt op 5 minuten van de ferry haven. De Spaanse spoorwegen heten RENFE (Red Nacional de ferrocarriles Espanoles). RENFE verzorgt treindiensten naar bijna iedere stad in Spanje.

Per Bus

Op ongeveer 5 minuten van de ferry terminal ligt het busstation van Santander. Hiervandaan vertrekken geregeld bussen naar Madrid en Bilbao.

Santander Kaart

Bekijk map

Havenadres

Brittany Ferries

Estacion Maritime S/N, 39002, Spain

LD Lines

Vapores Suardiaz Norte, Edificio Estacion maritima, Puerto de Santander, 39002 Santander, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen