Ferry Savona

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Savona Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Savona ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Savona, in Italie, zijn beschikbaar vanaf Corsica, Marokko en Spanje. Je kunt een veerboot nemen naar Savona vanuit Barcelona, Bastia, Ile Rousse en Tanger Med.

Savona Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Savona worden geëxploiteerd door Corsica-Sardinia Ferries en Grimaldi Lines. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Savona opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Savona zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Genua, Livorno en Marseille om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Savona veerboten met Corsica-Sardinia Ferries en Grimaldi Lines staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Savona is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Savona
  • Ferry haven Savona
  • Ferry haven Savona

Over Savona

Savona is één van de belangrijkste steden, zeehavens en industriële centra in de Noord-Italiaanse regio Ligurië. Het ligt op ong. 40 km van Genua aan de Middellandse Zee. De regio waar Savona toebehoort bestaat voor een groot deel uit bos.

Savona bestaat al sinds de vroeg-Romeinse tijd. In de Middeleeuwen was het een bloeiend en belangrijk handelscentrum tot het verslagen en geannexeerd werd in 1528 door Genua. Bezienswaardigheden in Savona zijn onder meer een kasteel uit de 16de eeuw en een kathedraal (gebouwd tussen de 16de en 19de eeuw).

Wegens de gunstige geografische ligging doet de ferry haven van Savona dienst als gateway tussen Italië en Corsica.

Savona faciliteiten

Faciliteiten in de ferry terminal van Savona omvatten onder meer een ticketkantoor, een snackbar, een kinderdagverblijf, een bank en panoramische terassen.

Savona routebeschrijving

Per Auto

Neem de afslag "Savona" op snelweg A10 en volg vervolgens de borden "Corsica Ferries" tot aan de Porto Vado ferry terminal (ong. 6.5 km).

Per Treinl/Bus

Voetpassagiers kunnen gebruik maken van een shuttle bus die vanaf het treinstation in Savona naar de terminal rijdt (bus vertrekt 50 minuten voor de afvaart van de ferry).

Savona Kaart

Bekijk map

Havenadres

Corsica-Sardinia Ferries

Savona-Porto Vado, I-17100, Italy

Grimaldi Lines

Via Antonio Baglietto, 17100, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen