Scandlines

Scandlines
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Scandlines is het resultaat van een fusie in 1998 tussen de twee grootste veerbootmaatschappijen in Denemarken en Duitsland. Scandlines is de grootste veerbootmaatschappij in het zuidelijk deel van de Oostzee en verzorgt snelle en betrouwbare ferry overtochten van en naar Denemarken, Duitsland en Zweden voor passagiers en vracht tegen aantrekkelijke prijzen.

Het Scandlines logo symboliseert de belangrijkste markten waarop de veerbootmaatschappij actief is. De verschillende kleuren van de driehoek staan voor de landen die middels het ferry routenetwerk van Scandlines met elkaar worden verbonden. Geel staat voor Duitsland, rood voor Denemarken en blauw voor Zweden. Het hoofdkantoor van Scandlines is gevestigd in Rostock.

Overzicht

Check-in informatie

Passagiers dienen uiterlijk 15 min. voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Scandlines Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Scandlines

  Aan boord bij Scandlines

  Aan boord van de Scandlines ferry vindt u diverse restaurants, catering en tax-free winkelen, zodat u verzekerd bent van een aangename overtocht aan boord van de moderne ferries. Alle Scandlines veerboten bieden een groot assortiment aan restaurants, catering en belastingvrije diensten aan evenals de gebruikelijke diensten en faciliteiten die u aan boord van een modern schip vindt.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen