Seattle Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Seattle ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Seattle, in Verenigde Staten, zijn beschikbaar vanaf . Je kunt een veerboot nemen naar Seattle vanuit Victoria.

Seattle Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Seattle worden geëxploiteerd door Clipper Vacations. Wanneer u naar een veerboot naar Seattle zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Seattle veerboten met Clipper Vacations staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Seattle is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Seattle Boten
  • Seattle Boten
  • Seattle Boten

Over Seattle

Seattle is de grootste stad in de staat Washington, VS. Seattle wordt de favoriete keuze voor cruises in Alaska of Pacific Northwest dankzij de cruiseterminals en luchthavenverbindingen. Het is ook een geweldige stad om uw cruise te beginnen of te beëindigen dankzij de vele activiteiten en ervaringen die het biedt, zoals toeren of winkelen, de geweldige keuken, brouwerijen, Northwest-wijnen en de bekende koffie van Seattle.

Een wereld -klasse stad, Seattle heeft vele prachtige attracties, waarvan de bekendste zijn de Space Needle en de nabijgelegen Mount Rainier, die beide een prachtig uitzicht op de stad en de omgeving bieden. De stad ligt op Puget Sound en wordt omringd door water, bergen en groenblijvende bossen. Ga naar Pier 69 voor een veerboot in de vroege ochtend door Puget Sound naar Vancouver Island in Canada. Sinds de jaren negentig staat Seattle bekend als de geboorteplaats van 'grunge', waardoor bands als Nirvana, Pearl Jam, Soundgarden, Alice in Chains, de Foo Fighters en nog veel meer zijn ontstaan.

Seattle Kaart

Bekijk map

Havenadres

Clipper Vacations

2701 Alaskan Way, Pier 69, WA 98121, United States

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen