Shimizu Ferries

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek online ferries vanaf Shimizu op AFerry. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om ferries vanaf Shimizu te boeken zoals speciale aanbiedingen voor Shimizu ferries en een overzicht van de voordeligste tarieven voor Shimizu ferry overtochten.

Boek vandaag nog veilig en vertrouwd online ferries vanuit de haven van Shimizu.

  • Shimizu Ferries
  • Shimizu Ferries
  • Shimizu Ferries

Shimizu havenfaciliteiten

In de haven van Shimizu vindt u een balie met toeristische informatie, en toiletfaciliteiten die geschikt zijn voor mensen met een handicap.

Vervoer naar Shimizu Haven

Met de auto
De haven is gemakkelijk bereikbaar vanaf Shizuoka vliegveld met de taxi of gehuurde auto, en is duidelijk aangegeven dmv de bewegwijzering langs de snelweg.

Met de trein
Suruga Bay heeft een gratis pendelbus die van het JR Shimizu station (Oost afslag) naar de haven rijdt. Deze bus vertrekt 30 minuten voordat de veerboot vertrekt en de reisduur is 10 minuten. Er is ook een gratis dienst in de andere richting gaande van de haven naar het treinstation.

Over Shimizu

Het heuvelachtige landschap in Shimizu creëert een fantastisch uitzicht dat kan worden gezien vanuit alle hoeken van de stad. Als u de behoefte voelen om te ontspannen na een lange dag van sightseeing, zijn de hete bronnen het perfecte toevluchtsoord voor u om u terug te trekken

Shimizu Kaart

Bekijk map

Havenadres

Suruga Bay Ferry

Shizuoka-ken, Shizuoka-shi, Shimizu-ku, Hinodecho, 10-80, Japan

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen