Siremar

Siremar
kaart

Ophalen prijsopgave

Speciale aanbieding

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

U kan AFerry gebruiken om uw tickets van Siremar te halen naar Sicilie of de Egadische eilanden. Siremar levert al sinds 1976 de beste ervaring op een veerboot. Ze beschikken over fantastische boten met veel mooie faciliteiten. Op deze pagina vind u alle dienstregelingen, tarieven en speciale aanbiedingen. U kunt direct boeken op de website zodat u verzekerd bent van een mooie reis.

Overzicht

Check-in informatie

Passagiers dienen uiterlijk 30 min. voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Siremar Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Siremar

  Aan boord bij Siremar

  Voor de korte routes gebruikt Siremar boten die wel tot 40 knopen (ongeveer 75 km) per uur kunnen gaan. U bent dus binnen een mum van tijd op de bestemming. Aan boord kunt u genieten van het fantastische panoramische uitzicht. Deze overtochten zijn alleen bedoeld voor voetgangers, er kunnen geen auto's mee.


  Welke route u ook neemt met Siremar, ze zorgen ervoor dat u veilig aankomt op de plek van bestemming. Ondertussen kunt u zorgeloos genieten van de uitzichten. Kijk dus snel naar de dienstregelingen en boek uw plek op een van de mooie boten van Siremar!

  Video

  Siremar YouTube Video

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen