Maritima Ferries

SNCM
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

De Franse veerbootmaatschappij Maritima Ferries is een belangrijke veerbootmaatschappij in het westelijk deel van de Middellandse Zee en verzorgt veerdiensten voor zowel passagiers als vracht. Maritima Ferries onderhoudt sinds 1976 een ferry verbinding van en naar Corsica. Ook exploiteert Maritima een ferry verbinding naar Algerije en Tunesië.

Overzicht

Check-in informatie

Op de Corsica/Sardinië routes dienen alle passagiers tenminste 2 uur voor vertrek in te checken. Op de Noord-Afrikaanse routes geldt dat alle passagiers uiterlijk 3 uur voor in dienen te checken. Op uw PDF ticket staan de exacte check-in tijden vermeld.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

SNCM Routes

   Aan boord bij Maritima

   De vloot van Maritima Ferries bestaat uit in totaal 10 schepen, waaronder cruiseferries, passagiersferries, vrachtschepen en een fast ferry. Aan boord van de comfortabele ferries treft u een vriendelijke atmosfeer aan en tal van faciliteiten zoals diverse restaurants, een disco, een pianobar, taxfree winkels, een kinderspeelruimte, een zwembad, een jacuzzi en een solarium om u een aangename en relaxte overtocht te garanderen. De faciliteiten aan boord kunnen per ferry verschillen.

   De nieuwe snelle Maritima fast ferry maakt de overtocht tussen het Franse vasteland en Corsica tot een ware minicruise.

   Boek nu uw ferry overtocht met de veerbootmaatschappij Maritima veilig en snel online op AFerry.

   Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

   Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen