SpeedFerries

SpeedFerries
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speedferries heeft al haar overtochten geannuleerd en kan niet langer worden geboekt omdat de veerbootmaatschappij faillissement heeft aangevraagd.

Speedferries

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen uiterlijk 30 minuten voor vertrek in te checken en niet eerder dan 2 uur voor vertrek.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

SpeedFerries Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met SpeedFerries
  Aan boord bij SpeedFerries

  De Speed Ferries catamaran "SpeedOne" die dagelijks de ferry overtochten Boulogne - Dover verzorgt heeft aan boord plaats voor 200 auto's en 800 passagiers. Op de Speed Ferries SpeedOne worden alleen passagiers reizend met een auto geaccepteerd. De ferry is niet geschikt voor bussen, vrachtwagens, motoren en voetpassagiers. De SpeedFerries lounges, alsmede het zonnedek, de winkels, de bar en het café zijn allemaal ruim opgezet en er staan voldoende tafels met stoelen.

  SpeedFerries heeft officieel toestemming om huisdieren te vervoeren zoals vastgelegd in de voorwaarden van de Pets Travel Scheme en kan zowel katten als honden vervoeren op de fast ferry van Boulogne naar Dover. Als uw huisdier in aanmerking komt voor vervoer zoals vastgelegd in het Pets Travel Scheme kunt u, tegen betaling, uw huisdier in de boeking opnemen.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen