Ferry Spodsbjerg

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ferry haven Spodsbjerg

De ferry haven van Spodsbjerg ligt ten noorden van het dorpje Spodsbjerg op het Deense eiland Langeland. Langeland is slechts 52 km lang en 10 km breed is. Spodsbjerg is een traditioneel vissersplaatsje aan de oostkust van Langeland op zo'n 9 km van Rudkobing, de hoofdplaats van Langeland.

Langeland is verbonden met het eiland Funen in het westen via verscheidene bruggen. De toeristische voorzieningen in Spodsbjerg zijn beperkt, maar heeft niettemin een mooie jachthaven, een supermarkt, een kampeerterrein en een strand.

  • Ferry haven Spodsbjerg
  • Ferry haven Spodsbjerg
  • Ferry haven Spodsbjerg

Ferry haven Spodsbjerg faciliteitenDe ferry haven van Spodsbjerg is uitgerust met diverse basisfaciliteiten zoals bagagekarretjes en een kinderspeelruimte. Er rijdt een gratis bus tussen Rudkobing en haven van Spodsbjerg.

Ferry haven Spodsbjerg routebeschrijvingPer Auto
De ferry haven van Spodsbjerg kan vanaf heel Langeland makkelijk worden bereikt. De haven ligt aan het eind van de hoofdweg "Brovejen".

Spodsbjerg Kaart

Bekijk map

Havenadres

LangelandsFærgen

Spodsbjergvej 351, Spodsbjerg, 5900 Rudkobing, Denmark

Scandlines

Spodsbjergvej 351, Spodsbjerg, 5900 Rudkobing, Denmark

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen