Ferry St Malo

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw St Malo ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar St Malo, in Frankrijk, zijn beschikbaar vanaf Engeland, Groot-Brittanie en Kanaaleilanden. Je kunt een veerboot nemen naar St Malo vanuit Guernsey en Jersey.

St Malo Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar St Malo worden geëxploiteerd door Brittany Ferries en Condor Ferries. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit St Malo opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar St Malo zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Carteret, Dielette en Granville om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

St Malo veerboten met Brittany Ferries en Condor Ferries staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar St Malo is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

 • Ferry haven St Malo
 • Ferry haven St Malo
 • Ferry haven St Malo

Over St Malo

De ferry haven van St Malo ligt in Bretagne in Noordwest-Frankrijk aan het Engelse Kanaal. Het is een mooie stad die in de 6de eeuw door Welse monniken werd gesticht. Het hart van de oude ommuurde stad, ook wel bekend als Intra-Muros, lijkt op een middeleeuws labyrint en heeft tal van kleine winkeltjes en restaurantjes. Andere bezienswaardigheden zijn de in de 12de eeuw gebouwde kathedraal St Vincent, het Château van St Malo waar het Musée de l'histoire is gehuisvest, het Grote Aquarium en nog veel meer.

St Malo faciliteiten

De ferry haven van St Malo biedt passagiers verschillende faciliteiten zoals bagageopslag, douches, toiletten, voorzieningen voor mindervaliden en een cafeteria. Vlakbij de ferry terminal zijn parkeerfaciliteiten voor zowel kort als lang parkeren.

St Malo routebeschrijving

Per Auto

De ferry haven van St Malo kan worden bereikt via de N137, een tolvrije weg die met de rest van Frankrijk is verbonden. Volg eenmaal op de N137 de borden richting de ferry terminal van St Malo.

Per Bus

Op ongeveer 3 minuten van de ferry terminal in St Malo bevindt zich een bushalte, naast het zwembad.

Per Trein

Er is treinstation bij het Jean Coquelin plein. Hiervandaan kunt u een taxi naar de haven nemen.

De Zweedse Nationale Staatsspoorwegen zijn efficiënt en snel. Vanuit Stockholm rijden er zowel binnenlandse als buitenlandse treinen naar andere plaatsen in Zweden en naar de rest van Europa. Er gaan zelfs treinen naar Oslo en naar andere bestemmingen in Noorwegen (tweemaal daags). De Cityterminalen, Klarabergviadukten 72, naast het Centraal Station, is het eindpunt voor internationale busverbindigen. Eurolines verzorgt busdiensten naar alle belangrijke Europese steden. In de stad Stockholm zelf verplaatst men zich snel en makkelijk met de metro.

St Malo Kaart

Bekijk map

Havenadres

Brittany Ferries

Gare Maritime du Naye, 35400 St Malo, France

Condor Ferries

Gare Maritime du Naye, 35400 St Malo, France

Compagnies Corsair

Gare maritime de la Bourse, St Malo, 35400 St Malo, France

Recensies

 • 20 Jul 2018
  Slechte organisatie bij vertrek
  • Vertraging van een uur bij vertrek Geen info bij vertraging Geen duidelijke reden voor vertraging Omroep niet te verstaan Geen borden met vertrekinfo 2 ferries die gelijktijdig vertrekken is een ramp Organisatie kan beter Geirriteerde klanten en personeel

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen