Ferry Santa Cruz de La Palma

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Santa Cruz de la Palma ferry overtocht online op AFerry. U kunt Santa Cruz de la Palma gebruiken om veerboten rond Canarische Eilanden te nemen en ook naar La Gomera, Lanzarote, Spanje en Tenerife. Binnenlandse services in Canarische Eilanden zijn beschikbaar van Santa Cruz de la Palma tot Las Palmas de Gran Canaria terwijl veerboten weg van Canarische Eilanden varen naar Los Cristianos en San Sebastien de La Gomera.

Santa Cruz de la Palma Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Santa Cruz de la Palma worden geëxploiteerd door Fred Olsen, Naviera Armas en Trasmediterranea. Omdat 3 veermaatschappijen in en uit Santa Cruz de la Palma opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Santa Cruz de la Palma zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Santa Cruz de la Palma veerboten met Fred Olsen, Naviera Armas en Trasmediterranea staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Santa Cruz de la Palma is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Santa Cruz de La Palma
  • Ferry haven Santa Cruz de La Palma
  • Ferry haven Santa Cruz de La Palma

Over Santa Cruz de La Palma

De ferry haven van Santa Cruz de La Palma ligt aan de rand van de stad en is gemakkelijk over de weg bereikbaar.

Santa Cruz de La Palma is de hoofdstad van het Canarische Eiland La Palma en heeft ongeveer 18.000 inwoners. De stad werd gesticht in 1493 en is vandaag de dag een drukke en populaire vakantiebestemming. In Santa Cruz de La Palma, met zijn karakteristieke steil oplopende steegjes, hangt een levendige sfeer. Vlakbij Santa Cruz de La Palma ligt een gigantische vulkanische krater die nog het meest lijkt op een kolossaal amfitheater.

Santa Cruz de La Palma heeft veel gebouwen die van cultureel en historisch belang zijn zoals de El Salvador kerk en het Stadhuis. Het belangrijkste plein, de Plaza de España, wordt omgeven door historische gebouwen in Renaissance stijl en de Iglesia del Salvador kerk (kerk van de Verlossers).

Net zoals op de overige Canarische Eilanden heeft Santa Cruz de La Palma een aangenaam klimaat en prachtige stranden.

Santa Cruz de la Palma faciliteiten

De ferry haven van Santa Cruz de La Palma biedt passagiers diverse voorzieningen en diensten.

Santa Cruz de la Palma routebeschrijving

Per Auto

De ferry haven van Santa Cruz de La Palma ligt ten zuiden van de stad en is gemakkelijk over de weg bereikbaar.

Santa Cruz de la Palma Kaart

Bekijk map

Havenadres

Fred Olsen

Terminal Marítima, 38700 Santa Cruz de La Palma., Canary Islands (La Palma)

Naviera Armas

Estación Marítima local 3, 38700 - Santa Cruz de La Palma, Canary Islands (La Palma)

Trasmediterranea

A. Pérez de Brito, 2, C.P. 38700, Canary Islands

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen