Ferry Stavanger

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Stavanger Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Stavanger ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Stavanger, in Noorwegen, zijn beschikbaar vanaf Denemarken. Je kunt een veerboot nemen naar Stavanger vanuit Hirtshals.

Stavanger Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Stavanger worden geëxploiteerd door Fjord Line. Wanneer u naar een veerboot naar Stavanger zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Bergen, Kristiansand en Langesund om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Stavanger veerboten met Fjord Line staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Stavanger is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

 • Ferry haven Stavanger
 • Ferry haven Stavanger
 • Ferry haven Stavanger

Over Stavanger

Stavanger is het perfecte uitgangspunt voor u reis door Noorwegen. Langs de adembenemende westkust van het land kunt u rijden richting het noorden.

De haven van Stavanger is verbonden met de haven van Hirtshals

.

Stavanger faciliteiten

U kunt uw auto gratis parkeren op het parkeerterrein vlakbij de terminal. De haven beschikt over enkele winkels, een cafe en een restaurant, een liftvoorziening en uiteraard toiletfaciliteiten.

Stavanger routebeschrijving

Per Auto:

Als u met de auto reist is het goed om te weten dat op de route naar Fjord Line terminal veel openbare borden verwijzen naar verkeersborden die vervolgens weer verwijzen naar Stavanger Airport, Sola, eveneens gelegen langs de RV509. Volg deze verwijzingen en uiteindelijk de verkeersborden voor DK Ferry Terminal in Risavika / Tananger

Stavanger Kaart

Bekijk map

Havenadres

Fjord Line

Utenriksterminalen (Risavika Port), Kontinental Vien 31, N-4056 Tananger, Norway

Recensies

 • 15 Mar 2018
  Drunk people
  • The boat was loaded with drunk people that played music very loud with their cabin doors open. I wish boat staff told them to stop drinking and close the cabin doors. Now everyone else on the boat was intimidated and affected by the smell and noise. Not worth the 500euro I paid for this trip.

   Beoordeling door SANDER LOF

 • 23 Aug 2017
  Overtocht naar Noorwegen
  • Toch wel erg moeten wachten op de kade, maar boot vertrekt toch pas als iedereen aan boord is. Slaapcabine voor 1 nacht is prima.

   Beoordeling door Anon

 • 21 Aug 2017
  Een mooie manier van reizen
  • Het is een ervaring op zich om op deze manier naar noorwegen te reizen! Inchecken ging prima, boot oprijden ook heel relaxed. Kamer was heel goed! Lekkere bedden en prima voorzieningen! Het eten en entertainment op de boot is vrij prijzig.

   Beoordeling door Anon

 • 06 Aug 2014
  Uitstekende ferry
  • Eindelijk een ferry waar alles klopte. Prima hut, sfeervolle ruimtes, goed eten, geen tochtige gangen, mooi dek, alles goed.

   Beoordeling door Guustaaf van Dijk

 • 04 Nov 2012
  Vrienden en project
  • Een geweldige uniek combi uitstapje van deels project en deels vrienden bezoek

   Beoordeling door Harko Smidt

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen