Stena Daea Line Ferries

kaart

Ophalen prijsopgave

U kunt gebruik maken van AFerry om een overtocht te boeken van Rusland naar Zuid Korea. Vaar met Stena Daea Line over de Japanse Zee en ervaar de wondere wereld van Zuid Korea. Stana Daea Line is onderdeel van Stena Line, een van de meest bekende veerbootmaatschappijen met routes door Europa.

U kunt gebruik maken van AFerry om Stena Daea Line veerboten te boeken naarSokcho, Zarubino en Vladivostok. Voor alle ferry routes en de meest recente prijzen en vaartijden zie hieronder. Klik op uw ferry route voor een gedetailleerd tijdschema met aankomst-en vertrektijden.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen minstens 2 uur voor vertrek in te checken met.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Stena Daea Line Routes

  Speciale aanbieding

   Aan boord met Stena Daea Line veerboten

   De Stena Daea Line veerboten doen niets onder voor de veerboten van Stena Line die door Europa varen. U kunt een hapje eten in het restaurant of koffie drinken in het cafe. Daarnaast zijn er winkels waar u belastingvrij kunt winkelen. Voor de kinderen is er een speelplek, zodat zij zich geen enkel moment hoeven te vervelen.

   Over Stena Daea Line

   De vloot van Stena Daea Line bestaat uit 1 schip: de MV Blue Ocean, deze kan tot 750 passagiers vervoeren met een snelheid tot 20 knopen!
   Of u nu gebruik maakt van de Sokcho - Zarubino ferry, De Vladivostok - Sokcho of welke ferry van Stena Daea Line dan ook, u kunt rekenen op een fijne en zorgeloze overtocht.

   Video

   Stena Daea Line YouTube Video

   Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

   Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen