Stewart Island / Oban Boten

kaart

Ophalen prijsopgave

Stewart Island / Oban Routes

Boek nu veilig en vertrouwd uw Stewart Island / Oban ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in New Zealand zijn beschikbaar van Stewart Island / Oban tot Bluffen.

Stewart Island / Oban Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Stewart Island / Oban worden geëxploiteerd door Stewart Island Ferry Services. Wanneer u naar een veerboot naar Stewart Island / Oban zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Stewart Island / Oban veerboten met Stewart Island Ferry Services staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Stewart Island / Oban is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Speciale aanbieding

  • Stewart Island / Oban Boten
  • Stewart Island / Oban Boten
  • Stewart Island / Oban Boten

Over Oban Stewart Island

De enige nederzetting en hoofdstad van het eiland 1680 km² is Oban, gelegen aan Halfmoon Bay. Oban heeft ongeveer 400 inwoners. Stewart Island is een droombestemming voor diegenen die ongerepte natuur en ontspanning zoeken. De oversteek van Bluff naar de eco-toeristische bestemming met zijn adembenemende baaien, gouden zandstranden en dicht beboste heuvels duurt ongeveer een uur.

Stewart Island / Oban Kaart

Bekijk map

Havenadres

Stewart Island Ferry Services

Stewart Island Ferry Terminal,, 9818, New Zealand

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen