Stewart Island / Oban Boten

  • Vergelijk tijden en prijzen voor Stewart Island / Oban

    Vind de beste tarieven op AFerry

  • Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Stewart Island / Oban Boten - Prijzen vanaf 123 €

Boek nu veilig en vertrouwd uw Stewart Island / Oban ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in New Zealand zijn beschikbaar van Stewart Island / Oban tot Bluffen.

Stewart Island / Oban Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Stewart Island / Oban worden geëxploiteerd door Stewart Island Ferry Services. Wanneer u naar een veerboot naar Stewart Island / Oban zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Stewart Island / Oban veerboten met Stewart Island Ferry Services staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Stewart Island / Oban is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Over Oban Stewart Island

De enige nederzetting en hoofdstad van het eiland 1680 km² is Oban, gelegen aan Halfmoon Bay. Oban heeft ongeveer 400 inwoners. Stewart Island is een droombestemming voor diegenen die ongerepte natuur en ontspanning zoeken. De oversteek van Bluff naar de eco-toeristische bestemming met zijn adembenemende baaien, gouden zandstranden en dicht beboste heuvels duurt ongeveer een uur.

Stewart Island / Oban Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen