Ferry Stornoway

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ferry haven Stornoway

Let op: op dit moment worden er geen ferry overtochten aangeboden op AFerry vanuit de ferry haven van Stornoway op het eiland Lewis.

Stornoway is de grooste stad op de Westelijke Eilanden in Schotland, de zgn. Buiten-Hebriden. De veerboothaven van Stornoway heeft vrachtfaciliteiten, een vissersvloot en een ferry terminal. De vissershaven van Stornoway is het commerciële centrum van het eiland en heeft meer faciliteiten dan je van een stad van een dergelijke grootte zou verwachten. Er zijn verscheidene banken, winkels, gasthuizen, pubs en restaurants, parkeergarages, sportfaciliteiten, een luchthaven en een ferry terminal.

De ferry haven ligt in het hart van de stad. In feite wordt de vorm van de stad bepaald door de haven. De stad ligt gedeeltelijk om de haven heen. Voor goedkope snacks en een lichte lunch kunt u terecht in de cafeteria bij de Ann Lanntair Galerij. Een aantal straten zijn alleen voor voetgangers toegankelijk, zodat een groot aantal interessante winkels makkelijk te bereiken zijn. Het VVV-kantoor vindt u op 26 Cromwell St. Er zijn ook twee grote supermarkten, de supermarkt Safeway ligt naast de terminal en de Co-op ligt bij de eerste rotonde op de weg naar Barabhas.
 • Ferry haven Stornoway
 • Ferry haven Stornoway
 • Ferry haven Stornoway

Stornoway Kaart

Bekijk map

Havenadres

Caledonian MacBrayne

The Ferry Terminal, Stornoway, Isle of Lewis, HS1 2AE, United Kingdom

Recensies

 • 15 Aug 2017
  Rustige vaart
  • Heerlijk rustig varen met dit schip, was ook weinig wind, maar het trillen van de motor en schroeven was minimaal. Het binnenvaren van het havengebied is heel erg mooi, aan beide zijden. We hebben genoten.

   Beoordeling door Wim Gotink

 • 27 May 2016
  Nice trip
  • Beautiful ship with very comfortable chairs.(2 years old)

   Beoordeling door Flying Dutchman

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen