Ferry Stromstad

kaart

Ophalen prijsopgave

Ferry haven Stromstad

Boek uw ferry overtocht tussen Stromstad in Zweden en de ferry haven van Sandefjord in Noorwegen met de veerbootmaatschappij Color Line op AFerry.

De ferry haven van Stromstad ligt op een paar minuten van het stadscentrum en dichtbij het treinstation en allerlei andere voorzieningen.

Stromstad is een vissersstadje in het westen van Zweden. Dankzij tal van historische plaatsen in de omgeving is Stormstad populair bij toeristen. Een prehistorische bezienswaardigheid bij Blomsholm is onder meer het vikinggraf (rechtopstaande stenen in de vorm van een scheepsomtrek) uit het vroeg-ijzeren tijdperk (1050-500 v. Chr.).

Ook in Stromstad zelf is van alles te doen. U kunt het Stromstad Museum bezoeken dat de lokale geschiedenis belicht, het EcoPark waar bezoekers van alles kunnen leren over energie en recycling en Bukta, één van de oudste wijken in de stad met een aantal prachtige huizen uit de vroeg 18de eeuw.

Stromstad Routes

Speciale aanbieding

 • Ferry haven Stromstad
 • Ferry haven Stromstad
 • Ferry haven Stromstad

Ferry haven Stromstad faciliteitenDe ferry haven van Stromstad biedt passagiers diverse diensten en faciliteiten. Daarnaast kunnen de passagiers gebruik maken van de verschillende voorzieningen in het nabijgelegen stadscentrum.

Ferry haven Stromstad routebeschrijvingPer Auto
De ferry haven van Stromstad ligt op slechts een paar minuten lopen van het stadscentrum en het treinstation. Voetpassagies kunnen de auto in het centrum van de stad parkeren en de gratis P-bus nemen die in het hoogseizoen naar de ferry haven rijdt (van eind Juni tot half Augustus).

Vraag nu online de prijs op voor uw Stromstad ferry overtocht en boek uw ferry tickets op A Ferry NL.

Stromstad Kaart

Bekijk map

Havenadres

Fjord Line

Torskholmen, Strömstad, 452 31 , Sweden

Recensies

 • 04 Aug 2016
  Prima overtocht
  • een hele prettige ervaring!

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen