Ferry Stromboli

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Stromboli Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Stromboli ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Stromboli, in Eolische eilanden, zijn beschikbaar vanaf Italie en Sicilie. Je kunt een veerboot nemen naar Stromboli vanuit Milazzo en Napels.

Stromboli Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Stromboli worden geëxploiteerd door Liberty Lines, Siremar en SNAV. Omdat 3 veermaatschappijen in en uit Stromboli opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Stromboli zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Stromboli veerboten met Liberty Lines, Siremar en SNAV staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Stromboli is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Stromboli
  • Ferry haven Stromboli
  • Ferry haven Stromboli

Over Stromboli

Stromboli is een klein eiland in de Tyrreense Zee voor de noordkust van Sicilië en onderdeel van de Eolische Eilanden (ook wel Lipari Eilanden genoemd). Op het eiland vinden we één van de nog altijd actieve vulkanen in Italië. De vulkaan van Stromboli steekt ong. 900 meter boven het zeeniveau uit, maar is vanaf de zeebodem gezien wel 2000 meter hoog. Er zijn drie kraters actief. Er zijn maar weinig stranden op Stromboli, de belangrijkste bezienswaardigheid is de vulkaan.

Er zijn op Stromboli tal van restaurants en pizzaria's waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd. In de traditionele gerechten worden olijven, kappertjes, kruiden en ansjovis gebruikt. "Spaghetti alla strombolana" wordt gemaakt met olijven, kappertjes en peper, "spaghetti al fuoco" met aubergine, kappertjes, ui, tomaat, selderij en olijven.

Stromboli faciliteiten

De ferry terminal in de haven van Stromboli biedt passagiers diverse faciliteiten.

Stromboli Kaart

Bekijk map

Havenadres

SNAV

Molo Scari , I - 98050 Stromboli , Italy

Liberty Lines

, 98050 Stromboli ME, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen