Ferry Stromness

kaart
 • Stromness
  Vergelijk tijden en prijzen voor Stromness

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Stromness
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Ferry haven Stromness - Prijzen vanaf € 288

Ferry haven Stromness

Boek uw ferry overtocht tussen Stromness op de Orkney Eilanden en de ferry haven van Scrabster in Schotland met de veerbootmaatschappij NorthLink Ferries op AFerry. De ferry overtocht duurt slechts 90 minuten.

De ferry haven van Stromness ligt aan de zuidwestkust van het eiland Mainland, het grootste Orkney eiland. Stromness , Orkney (Schotland). Stromness is de op één na grootste stad op Orkney Eilanden. De stad dankt zijn bestaan aan de uit de 17de eeuw daterende uitstekende haven.

Stromness is een aardig stadje gebouwd rond een mooie, geplaveide hoofdstraat met tal van ambachtswinkels en voortreffelijke eetgelegenhden. Om meer over Stromness te weten te komen, kunt u het Stromness Museum bezoeken waar de geschiedenis van de stad en de fauna wordt belicht.

Stromness Routes

Ferry haven Stromness faciliteitenDe ferry terminal in de haven van Stromness biedt passagiers diverse faciliteiten zoals een toeristisch informatiepunt, bagagekluisjes, verkoopautomaten en toiletten. Bij de terminal is parkeergelegenheid voor kort parkeren. Op Ferry Road, niet ver van de terminal, is gelegenheid voor lang parkeren.

Ferry haven Stromness routebeschrijvingPer Auto
Zodra u in Stromness aankomt volgt u de borden richting de haven.

Per Bus
De bus in Stromness stopt tegenover de ferry terminal. Northlink Ferries verzorgt een busdienst die aansluit op de afvaarten 's avonds van/naar Hatston.

Vraag nu eenvoudig online de prijs op voor uw Scrabster - Stromness ferry overtocht met de veerbootmaatschappij NorthLink Ferries en boek uw ferry tickets op A Ferry NL.
4 van de 5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

Stromness Kaart

Bekijk map

Havenadres

Recensies

 • 28 May 2016
  Prima tocht
  • Mooie boor met voldoende zitgelegenheid. Wel kans op flinke zeegang

   Beoordeling door Anon