Superfast Ferries

kaart
 • Boek Superfast Ferries snel en gemakkelijk
  Boek Superfast Ferries snel en gemakkelijk

  Boeken is altijd eenvoudig met AFerry

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Reis in comfort en stijl
  Reis in comfort en stijl

  Uw reis zal plezierig verlopen met Superfast Ferries

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Ophalen prijsopgave

Boek Ferries naar Griekenland en Italie met Superfast Ferries - Ancona, Bari, Corfu, Igoumenitsa & Patras

Superfast Ferries is een Griekse veerbootmaatschappij opgericht in 1993 door Pericles Panagopulos en Alexander Panagopulos. Evenals Blue Star Ferries is Superfast Ferries een dochteronderneming van de aan de beurs van Athene genoteerde Attica Groep.

Aan boord bij Superfast Ferries

Op al haar ferries biedt de veerbootmaatschappij pasagiers tal van faciliteiten zoals een disco, een casino, een zwembad, restaurants (à la carte en zelfbediening), ruime en luxueuze hutten en een kinderspeelruimte om u van een comfortabele overtocht te voorzien.

Op de Adriatische ferry routes biedt Superfast Ferries reizigers met een camper of caravan de mogelijkheid tot "kamperen aan boord" (van 1 april tot 31 oktober). Aangezien de plaatsen voor "kamperen aan boord" beperkt zijn, verdient het aanbeveling om ruimschoots van tevoren uw ferry overtocht te boeken. U kiest in dit geval tijdens het maken van de boeking op de accommodatie pagina de optie "OPEN DEK" Kamperen aan boord ("OPEN DECK Camp on board").

Zoek nu eenvoudig en snel de beste ticket prijs op voor uw ferry overtocht naar Ancona, Bari, Corfu, Igoumenitsa en Patras en boek uw Superfast Ferries boot tickets direct en online op AFerry.

Check-in informatie

Voor alle routes geldt dat u uiterlijk 2 uur voor vertrek in dient te checken, met uitzondering van campers op de Adriatische route. Voor deze route geldt, indien u met een camper reist, dat u uiterlijk 3 uur voor vertrek in dient te checken.

Video

Superfast Ferries YouTube Video