Superfast Ferries

Superfast Ferries
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Superfast Ferries is een Griekse veerbootmaatschappij opgericht in 1993 door Pericles Panagopulos en Alexander Panagopulos. Evenals Blue Star Ferries is Superfast Ferries een dochteronderneming van de aan de beurs van Athene genoteerde Attica Groep.

Overzicht

Check-in informatie

Voor alle routes geldt dat u uiterlijk 2 uur voor vertrek in dient te checken, met uitzondering van campers op de Adriatische route. Voor deze route geldt, indien u met een camper reist, dat u uiterlijk 3 uur voor vertrek in dient te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Superfast Ferries Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Superfast Ferries
  Aan boord bij Superfast Ferries

  Op al haar ferries biedt de veerbootmaatschappij pasagiers tal van faciliteiten zoals een disco, een casino, een zwembad, restaurants (à la carte en zelfbediening), ruime en luxueuze hutten en een kinderspeelruimte om u van een comfortabele overtocht te voorzien.

  Op de Adriatische ferry routes biedt Superfast Ferries reizigers met een camper of caravan de mogelijkheid tot "kamperen aan boord" (van 1 april tot 31 oktober). Aangezien de plaatsen voor "kamperen aan boord" beperkt zijn, verdient het aanbeveling om ruimschoots van tevoren uw ferry overtocht te boeken. U kiest in dit geval tijdens het maken van de boeking op de accommodatie pagina de optie "OPEN DEK" Kamperen aan boord ("OPEN DECK Camp on board").

  Zoek nu eenvoudig en snel de beste ticket prijs op voor uw ferry overtocht naar Ancona, Bari, Corfu, Igoumenitsa en Patras en boek uw Superfast Ferries boot tickets direct en online op AFerry.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen