Suruga Bay Ferry

Suruga Bay Ferries
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

U kunt AFerry gebruiken om een ​​Suruga Bay ferry rond Japan, over de beroemde Suruga Bay te boeken. Suruga Bay exploiteert de Fuji veerboot die maximaal 450 passagiers en 54 auto's kan vervoeren. AFerry heeft altijd de nieuwste aanbiedingen en kortingen op Suruga Bay veerboten.

U kunt AFerry gebruiken om een ​​Suruga Bay veerboten te boeken naar Toi en Shimizu. Voor alle Suruga Bay ferry routes en de meest recente prijzen en vertrektijden zie hieronder. Klik op uw ferry route voor een gedetailleerd tijdschema met aankomst-en vertrektijden.

Overzicht

Check-in informatie

U dient uiterlijk 20 minuten voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Suruga Bay Ferries Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Suruga Bay Ferries

  Over Suruga Bay Veerboten

  Suruga Bay Ferries vloot bestaat uit een schip, de Fuji , die beschikt over een buffetrestaurant, vele zitplaatsen en een adembenemend uitzicht dat kan worden gezien vanaf het dek.

  Suruga Bay heeft een gratis pendelbus vanaf het JR Shimizu station (Oost afslag) naar de haven. Deze vertrekt 30 minuten voor de ferry vertrektijd en duurt 10 minuten. Er is ook een gratis dienst in de andere richting van de haven naar het treinstation.


  Of u nu gebruik maakt van de Suruga Bay Toi Shimizu veerboot of de Shimizu Toi veerdienst u bent verzekerd van een ontspannen en plezierige overtocht.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen