Symi Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Symi Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Symi ferry overtocht online op AFerry. U kunt Symi gebruiken om veerboten rond Dodekanesos eilanden te nemen en ook naar . Binnenlandse services in Dodekanesos eilanden zijn beschikbaar van Symi tot Leros en Rhodos terwijl veerboten weg van Dodekanesos eilanden varen naar Piraeus.

Symi Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Symi worden geëxploiteerd door Blue Star Ferries en Dodekanisos Seaways. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Symi opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Symi zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Symi veerboten met Blue Star Ferries en Dodekanisos Seaways staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Symi is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Symi Boten
  • Symi Boten
  • Symi Boten

Over Symi

Symi is de thuisbasis van het beroemde klooster van de aartsengel Michael, een 18e eeuws klooster dat bovenop de Panormitis-piek zit.

Symi organiseert ook het Symi-festival , van juli tot september van elk jaar. Het Symi-festival trekt toonaangevende Griekse artiesten van muziek, dans en theater en is populair bij zowel inwoners als toeristen.

Symi Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen