Smyril Line

Smyril Line
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

U kunt AFerry gebruiken om een ferry met Smyril Line te boeken naar de Faroe Eilanden, IJsland en Denemarken. De veerbootmaatschappij Smyril Line werd opgericht in 1982 met het doel een veerdienst (voor zowel passagiers als voertuigen) op te starten op de Noord-Atlantische Oceaan die IJsland, de Faeröer, Noorwegen en Denemarken met elkaar zou verbinden.

Overzicht

Check-in informatie

LET OP! Passagiers reizend met een voertuig dienen zich uiterlijk 1 uur en 30 minuten voor de aangegeven vertrektijden te melden bij de vertrekterminal om in te checken. Passagiers vertrekkend vanuit de haven van Seydisfjorur dienen uiterlijk 2 uur en 30 minuten voor vertrek in te checken. Voor voetpassagiers geldt in alle gevallen dat zij uiterlijk 1 uur voor vertrek dienen te hebben ingecheckt.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Smyril Line Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Smyril Line
  Aan boord bij Smyril Line

  Hutten
  In iedere hut staat een sofabed. Daarnaast hebben alle hutten en-suite faciliteiten met een bad, WC, een TV, een kledingkast, een klein bureautje en koelkastje.

  Overige faciliteiten

  Passagiers kunnen een ontspannende duik nemen in het aan boord aanwezige zwembad of gebruik maken van de fitnessruimte en sauna. Er zijn ook internetfaciliteiten (tegen betaling) aan boord, evenals een aantal winkeltjes, een kinderspeelruimte en lounges met een panoramisch zicht op de Noord-Atlantische Oceaan.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen