Smyril Line

kaart
 • Boek Smyril Line snel en gemakkelijk
  Boek Smyril Line snel en gemakkelijk

  Boeken is altijd eenvoudig met AFerry

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Reis in comfort en stijl
  Reis in comfort en stijl

  Uw reis zal plezierig verlopen met Smyril Line

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Ophalen prijsopgave

Boek ferries naar de Faroe Eilanden, Denemarken en IJsland met Smyril Line - Hirtshals, Torshavn en Seysdisfjordur

U kunt AFerry gebruiken om een ferry met Smyril Line te boeken naar de Faroe Eilanden, IJsland en Denemarken. De veerbootmaatschappij Smyril Line werd opgericht in 1982 met het doel een veerdienst (voor zowel passagiers als voertuigen) op te starten op de Noord-Atlantische Oceaan die IJsland, de Faeröer, Noorwegen en Denemarken met elkaar zou verbinden.

Aan boord bij Smyril Line

Hutten
In iedere hut staat een sofabed. Daarnaast hebben alle hutten en-suite faciliteiten met een bad, WC, een TV, een kledingkast, een klein bureautje en koelkastje.

Overige faciliteiten

Passagiers kunnen een ontspannende duik nemen in het aan boord aanwezige zwembad of gebruik maken van de fitnessruimte en sauna. Er zijn ook internetfaciliteiten (tegen betaling) aan boord, evenals een aantal winkeltjes, een kinderspeelruimte en lounges met een panoramisch zicht op de Noord-Atlantische Oceaan.

Check-in informatie

LET OP! Passagiers reizend met een voertuig dienen zich uiterlijk 1 uur en 30 minuten voor de aangegeven vertrektijden te melden bij de vertrekterminal om in te checken. Passagiers vertrekkend vanuit de haven van Seydisfjorur dienen uiterlijk 2 uur en 30 minuten voor vertrek in te checken. Voor voetpassagiers geldt in alle gevallen dat zij uiterlijk 1 uur voor vertrek dienen te hebben ingecheckt.