Ferry Tanger

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Tanger Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Tanger ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Tanger, in Marokko, zijn beschikbaar vanaf Spanje. Je kunt een veerboot nemen naar Tanger vanuit Tarifa.

Tanger Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Tanger worden geëxploiteerd door FRS en Inter Shipping. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Tanger opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Tanger zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Ceuta en Tanger Med om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Tanger veerboten met FRS en Inter Shipping staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Tanger is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Tanger
  • Ferry haven Tanger
  • Ferry haven Tanger

Over Tanger

De haven van Tanger is de op een na grootste haven in Marokko na Casablanca. Er zijn plannen om een nieuwe haven te bouwen aan de Atlantische kust, Tanger Atlantique (een goederenhaven). Deze zal gefinanceerd worden door de particuliere sector. De huidige haven van Tanger zal dan hoofdzakelijk voor het vervoer van passagiers worden gebruikt.

In de eerste helft van de 20ste eeuw was Tanger een elegant resort aan de Middellandse Zee. Het was een internationale stad met eigen wetten en bestuur en bovendien een bonte gemeenschap van ballingen, emigranten en vluchtelingen.

Tanger faciliteiten

Ontschepen in Tanger (Tangier) kan enige tijd duren. Lange rijen voor de paspoortcontrole en douane zorgen voor oponthoud. Zorg ervoor dat u uw paspoort aan boord van de ferry af laat stempelen en uw landingskaart ophaalt. Eenmaal aan wal en door de douane komt u in het terminalgebouw. In de terminal is een wisselkantoor en buiten het terminalgebouw vindt u een filiaal van de Banque Populaire. Beide verkopen Dirhams tegen een gemiddelde koers en accepteren de meeste valuta's en traveller's cheques. Indien u geld op wilt nemen met uw creditcard of bij een geldautomaat dient u een bank in de stad te bezoeken.

Het stadscentrum van Tanger ligt op loopafstand van de ferry haven. Eventueel kunt u een taxi naar het centrum nemen.

Tanger routebeschrijving

Treinen komen aan en vertrekken vanaf het station Tanger Morora dat op zo'n 4 km van de ferry haven aan de rand van de stad ligt. Ook vindt u hier een taxistandplaats. Over het algemeen komen de bussen uit de meeste steden aan op het busstation Tangier Gare Routiere, ten zuiden van Ville Nouvelle. CTM verzorgt busdiensten van/naar Rabat, Casablanca, Fes, Marrakesh en andere belangrijke steden. Sommigen bussen rijden door van de Gare Routiere naar de ferry haven.

Tanger Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen