Ferry Tarifa

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Tarifa Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Tarifa ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Tarifa, in Spanje, zijn beschikbaar vanaf Marokko. Je kunt een veerboot nemen naar Tarifa vanuit Tanger.

Tarifa Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Tarifa worden geëxploiteerd door FRS en Inter Shipping. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Tarifa opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Tarifa zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Algeciras om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Tarifa veerboten met FRS en Inter Shipping staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Tarifa is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Tarifa
  • Ferry haven Tarifa
  • Ferry haven Tarifa

Over Tarifa

Tarifa is een klein stadje in het zuiden van Spanje. Tarifa ligt in de provincie Cadiz (regio Andalusië). Er gaan regelmatig ferries van Tarifa naar de nabijgelegen Marokkaanse stad Tanger (Tangiers). Vlakbij de haven van Tarifa ligt Castillo de Guzman, een goed bewaard gebleven kasteel.

De kust van Tarifa is populair bij windsurfers en kitesurfers. Tarifa is een uitstekende plaats om migrerende vogels zoals ooievaars te zien. Deze steken de Straat van Gibrlatar over in de lente en de herfst.

Tarifa Kaart

Bekijk map

Havenadres

FRS

29 Calle de Guzman, 11380 Tarifa, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen