Terceira / P. Vitoria Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Terceira / P. Vitoria ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Azoren zijn beschikbaar van Terceira / P. Vitoria tot Ponta Delgada en V. Praia.

Terceira / P. Vitoria Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Terceira / P. Vitoria worden geëxploiteerd door Atlânticoline. Wanneer u naar een veerboot naar Terceira / P. Vitoria zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Terceira / P. Vitoria veerboten met Atlânticoline staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Terceira / P. Vitoria is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Terceira / P. Vitoria Boten
  • Terceira / P. Vitoria Boten
  • Terceira / P. Vitoria Boten

Over Terceira / P. Vitoria

Praia da Vitoria (P. Vitoria) ligt aan de oostkust van het Portugese eiland Terceira, een van de negen eilanden van de Azoren, een groep eilanden 850 mijl ten westen van de Portugese kust. Terceira is een van de grotere eilanden van de archipel met ongeveer 56.000 inwoners. Terceira Island biedt een adembenemend landschap en dramatische kustlijnen, perfect voor toegewijde wandelaars, en plaatsen zoals Miradouro do Facho bieden een fantastisch uitzicht over de havenstad Praia da Vitoria. Praia da Vitoria heeft straten en gebouwen met witte muren geplaveid, veel met rode pannendaken of met felle kleuren. Het nabijgelegen strand, Prainha da Praia da Vitoria, is adembenemend en vol met zonbaden in de zomermaanden.

Terceira / P. Vitoria faciliteiten

Het gebied rond de haven van Praia da Vitoria beschikt over een brede promenade met diverse winkels, cafés en restaurants, terwijl een korte wandeling naar de stad een traditioneel plein met verdere faciliteiten is.

Terceira / P. Vitoria Kaart

Bekijk map

Havenadres

Atlânticoline

Cais - Praia Vit.ª, 9760 - Praia da Vitória, Ilha Terceira, Portugal

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen