Tokushima Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Tokushima ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Japan zijn beschikbaar van Tokushima tot Tokyo.

Tokushima Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Tokushima worden geëxploiteerd door Ocean Tokyu Ferry. Wanneer u naar een veerboot naar Tokushima zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Tokushima veerboten met Ocean Tokyu Ferry staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Tokushima is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Tokushima Boten
  • Tokushima Boten
  • Tokushima Boten

Over Tokushima

Tokushima is de hoofdstad van de prefectuur Tokushima op het eiland Shikoku in Japan met bijna 300.000 inwoners. Deze historische stad, gebaseerd op het succes van de verfindustrie van Indigo, volgt de lay-out van een typisch Japanse kasteelstad en is beroemd om het jaarlijkse culturele dansfestival van Obon. De landmassa van Tokushima is ongeveer 191 vierkante kilometer groot en is de hoofdstad van Tokushima. Prefectuur op Shikoku-eiland in Japan. Tokushima-stad ligt in het noordoosten van Tokushima aan de monding van de Yoshino-rivier. Tokushima is ontwikkeld onder de Hachisuka-clan en vertoont de typische kenmerken van een Japanse kasteelstad. De welvaart van Tokushima was gebouwd op een sterke indigokleurstofindustrie. De moderne stad Tokushima werd gesticht op 1 oktober 1889. De stad wordt bediend door de haven van Tokushima met veerverbindingen naar Kitakyushu en Tokio.

Tokushima Kaart

Bekijk map

Havenadres

Ocean Tokyu Ferry

Tsudakaigancho, 9-5, Tokushima, Tokushima Prefecture, Japan

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen