Tokyo Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Tokyo ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Japan zijn beschikbaar van Tokyo tot Kitakyushu en Tokushima.

Tokyo Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Tokyo worden geëxploiteerd door Ocean Tokyu Ferry. Wanneer u naar een veerboot naar Tokyo zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Tokyo veerboten met Ocean Tokyu Ferry staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Tokyo is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Tokyo Boten
  • Tokyo Boten
  • Tokyo Boten

Over Tokio

Tokio, de hoofdstad van Japan en het grootste grootstedelijk gebied ter wereld, is ongetwijfeld een trekpleister voor toeristen over de hele wereld. Tokio is een enorme stad. In feite is het het grootste grootstedelijke gebied ter wereld. Maar naast de drukte van sommige wijken zoals Akihabara en Shibuya zijn er ook meer vreedzame plekken zoals de keizerlijke tuinen en heiligdommen van Chiyoda of de aardewerkwinkels en tempelmarkten van Asakusa.

Tokyo Kaart

Bekijk map

Havenadres

Ocean Tokyu Ferry

Tokyo Port Ferry Terminal, 4-8-6 Ariake, Koto-ku, Tokyo, Japan

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen